Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Pàgines web
Obrir/tancar menú lateral
Estacionaments en zona blava
ATENCIÓ: El solar de la Sènia quedarà inhabilitat com a estacionament de vehicles a partir del dia 1 de juny i, per tant, no s'hi podrà accedir sota cap concepte.
 • Adhesiu d'estacionament per a persones residents

  Les persones que portin més d'un any empadronades a Sant Pol i que facin efectiu l'impost de circulació al municipi poden ser beneficiàries de l'adhesiu per poder aparcar gratuïtament a les diferents zones blaves de pagament de la vila.

  Quan comenci la temporada d'estiu caldrà portar l'adhesiu actualitzat de l'any en curs si es vol aparcar de forma gratuïta a les zones esmentades, donat que el distintiu caduca anualment.

  Si una persona reuneix aquestes condicions però no rep l'adhesiu corresponent, pot posar-se en contacte amb l'OAC de la Policia Local (c. Roger de Flor, 25 - 93 760 05 19), de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i de 16 a 18 h, o mitjançant el mail: oacpolicia@santpol.cat

  Cal recordar, també, que a les zones blaves gratuïtes del carrer Tobella, Manzanillo, així com també a la Pujada de Sant Pau, s'hauran de posar durant tot l'any el rellotge horari indicant l'hora d'arribada. Aquestes zones tenen un temps limitat d'aparcament per facilitar la rotació de vehicles al centre del poble. Els rellotges horaris es poden aconseguir de manera gratuïta a l'OAC de la Policia i/o a l'OAC de l'Ajuntament.
   

  Adhesiu d'estacionament per a persones NO residents

  D'altra banda, informem a les persones que resideixen de manera temporal a Sant Pol de Mar, ja sigui de segona residència o amb contractes de lloguer vigents, o bé els seus parents i/o visitants, que poden obtenir l'adhesiu per estacionar a les zones blaves de pagament de la vila abonant una taxa de 100 euros, tal i com es recull a l'Ordenança fiscal número 14, reguladora de la taxa per l'estacionament de vehicles de tracció mecànica en les vies públiques municipals.

  Es tracta d'un adhesiu vàlid per estacionar al Parc de Litoral, al carrer de la Riera i al carrer Pau Simon, entre l'1 de juny i el 30 de setembre de l'any en curs.

  Per tal de realitzar el citat tràmit, podeu enviar un correu electrònic a oacpolicia@santpol.cat. El titular del vehicle haurà de presentar còpia del permís de circulació del vehicle.

  Instància per demanar a l'adhesiu d'estacionament de la zona blava.

Temes relacionats
 
Versió per imprimir
Pujar al principi de la pàgina