Ajuntament

Benvinguts a la nostra vila,

Benvinguts a Sant Pol de Mar, petita vila marinera de gran bellesa de la qual n’estem molt satisfets. Lloc d’acollida i d’integració, amb un dinamisme cultural i esportiu molt important. Amb un entorn privilegiat que hem de saber preservar i potenciar amb les nostres actuacions i accions.

Us oferim un espai web, una finestra virtual que us faciliti la informació i comunicació al govern municipal, que sigui una eina que contribueixi a mantenir la vostra confiança amb la classe política.

Aquesta finestra virtual ha de ser una eina d’informació i comunicació que permeti un major coneixement i control per part de la ciutadania, de totes les actuacions que dia a dia es fan des del govern municipal i que ens acosti a tots vosaltres. Desitgem que sigui un espai transparent, participatiu i de col·laboració.

Aprofiteu aquestes eines que les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) ens ofereixen i que pugueu disposar d’un servei útil, àgil i còmode per comunicar-vos amb el vostre ajuntament.

Benvinguts a santpol.cat


Montserrat Garrido Romera
Alcaldessa de Sant Pol de Mar

Línia directa amb l'alcaldessa

Comparteix aquesta pàgina: