Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Pàgines
Obrir/tancar menú lateral
Benvinguts a l'Ajuntament de Sant Pol de Mar
 • Benvinguts i benvingudes a l'espai corporatiu de l'Ajuntament Sant Pol de Mar.

  En aquest lloc web hi trobareu tota la informació relativa a la nostra vila marinera, tant des del vessant d'administració pública i dels serveis que prestem com a tal, com des del punt de vista turístic i d'informació general.

  Sant Pol de Mar té una història de més de 10 segles, molt lligada al monestir de Sant Pau i a la seva ermita que, encara avui, és un dels símbols per excel·lència de la nostra vila, així com a l'activitat pesquera, que va conformar la característica estampa de cases blanques i carrers estrets que contrasten amb el blau del mar.

  Amb una llarga tradició d'estiueig, encara avui som la destinació vacacional preferida per nombroses famílies que cerquen a Sant Pol la tranquil·litat d'un entorn privilegiat vorejat per platges d'aigua cristal·lina i sorra granulada.

  Som un poble amb un marcat caràcter mariner, i això es reflecteix en la nostra arquitectura, platges, fires, festes populars, i gastronomia. Però, sobretot, som una vila plena de vida i activitat, oberta al mar i a tota la gent que ens visita. No és estrany, doncs, que la gran majoria dels visitants repeteixin i, molt d'ells, decideixin instal·lar-se a la nostra vila enamorats d'aquest entorn i qualitat de vida.

  Gaudiu-ne tant com pugueu!

  Montserrat Garrido Romera
  Alcaldessa de Sant Pol de Mar

 • Adreça
  Plaça de la Vila 1
  08395 Sant Pol de Mar Barcelona
 
Versió per imprimir
Pujar al principi de la pàgina