Obrir/tancar men˙

Ajuntament de Sant Pol de Mar

PÓgines web
Obrir/tancar men˙ lateral
Restriccions de trÓnsit amb videovigilÓncia
 • RESTRICCIONS DE TRÀNSIT AL CENTRE DE SANT POL DE MAR
   

  • Càmera del carrer Consolat de Mar

  Per tal de registrar la matrícula d'un vehicle a la base de dades de la càmera del carrer Consolat de Mar, cal estar empadronat, ser propietari o llogater d'un habitatge situat als carrers Consolat de Mar, Nou, Passatge del Mar, De la Plaça (únicament el tram de carrer situat entre el c. Consolat de Mar i el c. Abat Deàs), Ignasi Mas Morell (únicament el tram de carrer situat entre c. Consolat de Mar i el c. Abat Deàs) o Abat Deàs (únicament el tram de carrer situat entre l'habitatge número 1 i la cruïlla amb el c. Manzanillo).
   
  HIVERN: El vehicles registrats i, per tant autoritzats, podran accedir a la zona restringida les 24 hores del dia. Pel que fa a la resta de vehicles, s'estableixen uns horaris d'accés. Durant la temporada d'hivern es pot accedir a la zona restringida les 24 hores del dia, excepte els divendres de 17:00 a 21:00 hores i els dissabtes, diumenges i festius de 12:00 a 21:00 hores.

  ESTIU: Durant la temporada d'estiu (del 15 de juny al 15 de setembre) el pas pel carrer Consolat de Mar romandrà restringit per als vehicles no autoritzats tots els dies de la setmana de 12:00 a 21:00 hores.

   

  • Càmera del carrer Ferrocarril i Av. Doctor Furest

  Condicions per a registrar la matrícula d’un vehicle a la base de dades de la càmera del carrer Ferrocarril: cal estar empadronat o bé ser propietari o llogater d’un habitatge situat al carrer Ferrocarril o a l’Avinguda Doctor Furest. Un cop registrats i autoritzats, els veïns d’aquesta zona hi podran accedir de 23.00 a 12.00 h. Els veïns que no disposin d’aparcament al seu domicili només podran accedir-hi per descarregar material o desencotxar persones, donat que no hi ha aparcament públic i per tant no s’hi pot estacionar. Es prohibeix l’accés i circulació als vehicles no autoritzats per aquesta zona les 24 hores del dia, tal i com indica el senyal de trànsit situat a l’inici del carrer Ferrocarril.

   
  IMPORTANT: Cal tenir en compte que el fet de poder accedir a la zona de la Punta NO DÓNA DRET A PASSAR PEL CARRER NOU. Per tant, aquests veïns hauran d'arribar al seu aparcament des del carrer Tobella.
   
  Tanmateix, el fet de poder accedir a la zona del carrer Consolat de Mar i carrer Nou NO DÓNA DRET A PASSAR per la zona de la Punta.
   
  Qualsevol modificació o emergència s'ha de notificar igualment a la Policia Local per mitjà del correu electrònic policia@santpol.cat en el termini de les 48 hores anteriors o posteriors de l'accés per la zona restringida.
   

 • CONTACTE POLICIA

  Oficina Atenció Ciutadana: 93 760 05 19
  Telèfon emergències: 609 306 609
  Fax: 93 760 31 38
  policia@santpol.cat

 
Versiˇ per imprimir
Pujar al principi de la pÓgina