Videovigilància del trànsit

RESTRICCIONS DE TRÀNSIT AL CENTRE DE SANT POL DE MAR
 

  • Càmera del carrer Consolat de Mar

Per tal de registrar la matrícula d’un vehicle a la base de dades de la càmera del carrer Consolat de Mar, cal estar empadronat, ser propietari o llogater d’un habitatge situat al C/ Consolat de Mar, C/ Nou, Passatge del Mar, C/ De la Plaça (únicament el tram de carrer situat entre el C/ Consolat de Mar i el C/ Abat Deàs), C/ Ignasi Mas Morell (únicament el tram de carrer situat entre C/ Consolat de Mar i el C/ Abat Deàs) o C/ Abat Deàs (únicament el tram de carrer situat entre l’habitatge número 1 i la cruïlla amb el C/ Manzanillo).
 
HIVERN: El vehicles registrats i, per tant autoritzats, podran accedir a la zona restringida les 24 hores del dia. Pel que fa a la resta de vehicles, s’estableixen uns horaris d’accés. Durant la temporada d’hivern es pot accedir a la zona restringida les 24 hores del dia, excepte els divendres de 17:00 a 21:00 hores i els dissabtes, diumenges i festius de 12:00 a 21:00 hores.

ESTIU: Durant la temporada d’estiu (del 15 de juny al 15 de setembre) el pas pel C/ Consolat de Mar romandrà restringit per als vehicles no autoritzats tots els dies de la setmana de 12:00 a 21:00 hores.

 

  • Càmera del carrer Ferrocarril i Av. Doctor Furest

Per tal de registrar la matrícula d’un vehicle a la base de dades de la càmera del carrer Ferrocarril, cal estar empadronat, ser propietari o llogater d’un habitatge situat al C/ Ferrocarril o a l’Avinguda Doctor Furest. Un cop registrats i autoritzats, hi podran accedir les 24 hores del dia. En canvi, els vehicles no autoritzats tenen prohibit el pas per aquesta zona les 24 hores del dia, tal com indica el senyal de trànsit situat a l’inici del carrer Ferrocarril.
 
IMPORTANT: Cal tenir en compte que el fet de poder accedir a la zona de la Punta NO DÓNA DRET A PASSAR PEL CARRER NOU. Per tant, aquests veïns hauran d’arribar al seu aparcament des del carrer Tobella.
 
Tanmateix, el fet de poder accedir a la zona del carrer Consolat de Mar i carrer Nou NO DÓNA DRET A PASSAR per la zona de la Punta.
 
Qualsevol modificació o emergència s’ha de notificar igualment a la Policia Local per mitjà del correu electrònic policia@santpol.cat en el termini de les 48 hores anteriors o posteriors de l’accés per la zona restringida.
 

Comparteix aquesta pàgina: