Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Ràdio Sant Pol (107.2 fm)
Obrir/tancar menú lateral

ràdioRàdio Sant Pol neix el mes de gener de 2018, agafant el relleu de l'anterior Ràdio Litoral de Sant Pol de Mar. Va ser després d'uns mesos de reforma interna, en els quals es va replantejar la graella de programes i es van renovar els aparells tècnics de l'emissora. Així doncs, Ràdio Sant Pol va presentar en plena festa de Sant Pau el seu nou logo i la seva renovada pàgina web. Al mateix temps, també va incrementar la seva presència a les xarxes socials i va impulsar el seu caràcter informatiu sobre l'actualitat del poble.

D'aquesta manera, Ràdio Sant Pol agafava el testimoni de Ràdio Litoral de Sant Pol de Mar, que havia nascut 16 anys abans després de diversos intents per endegar una emissora municipal. Poc a poc, Ràdio Litoral de Sant Pol va anar consolidant una programació estable, a càrrec dels col·laboradors que, desinteressadament, fan el seu programa radiofònic i, a la vegada, realitzen una activitat cultural més del poble. L'emissora, encapçalada per Lluís Mayà i Josep Dalmau, es va instal·lar en primer lloc a l'edifici de Les Tribunes i, anys més tard, es va traslladar al carrer d'Ignasi Mas Morell, número 5, just al costat de Ca l'Arturo.

Amb els anys, molts vilatans interessats en la ràdio estan oferint la seva col·laboració desinteressada per tal de confegir una graella de programes variada i rica en el seu contingut. L'objectiu actual és continuar creixent. Nodrir la graella de més propostes interessants per a tots els oients i, sobretot, impulsar i explorar la força de les xarxes socials i les possibilitats de la tecnologia per a la ràdio. La creació dels podcasts dels programes i la seva difusió a través de Facebook i Twitter ens permetrà arribar a més gent i oferir un servei més per als veïns i veïnes de Sant Pol. A més, l'increment de la informació a la pàgina web de Ràdio Sant Pol el convertirà en un mitjà de comunicació imprescindible per als santpolencs i santpolenques per conèixer l'actualitat de la seva vila.

Arran d´una sentència judicial, l´Ajuntament de Sant Pol de Mar es va veure obligat a finalitzar el contracte del servei de producció de contingut radiofònic per a Ràdio Sant Pol al desembre del 2021 i, a causa de la manca de recursos humans propis per tal de mantenir activa la graella de Ràdio Sant Pol, aquesta s'ha vist interrompuda des del gener del 2022.

 
Pujar al principi de la pàgina