Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El govern municipal publica el PAM per al mandat 2023-2027

PAML'equip de govern de Sant Pol de Mar ha enllestit el Pla de Mandat 2023-2027 amb el qual es fixen les prioritats i els projectes a executar en el present mandat.

Es tracta d'un document que estableix quins objectius han de servir per aconseguir que Sant Pol sigui l'enveja del Maresme en tots els nivells: seguretat, neteja, serveis a les persones, equitat, sostenibilitat i mobilitat.

És un document viu, on els projectes que el govern té previstos des de bon començament de mandat es combinaran amb noves idees i nous plantejaments que sorgiran al llarg d'aquests quatre anys provinents de la iniciativa del Govern, de l'Oposició i, sobretot, dels santpolencs i santpolenques, que amb les seves propostes, idees i suggeriments són els principals impulsors dels projectes que faran del nostre poble un lloc millor.

El PAM 2023-2027 ja es pot consultar al web municipal. A més, en un exercici addicional de transparència de la gestió municipal, estrenem un nou apartat de fiscalització del grau d'acompliment d'aquest full de ruta.

Cliqueu aquí per accedir a l'aplicatiu de visualització del grau d'acopliment.

Publicació 29.12.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina