Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Mitjans de comunicació
Obrir/tancar menú lateral
ENS
 • ENS

  L'ENS (El Nou Santpolenc) és una publicació municipal de periodicitat trimestral amb informació i reportatges de la vida social i cultural del poble.

  La revista va néixer el maig de 1993 i, malgrat la seva constant evolució tant pel que fa als continguts com als formats, s'ha mantingut fins a dia d'avui en què ja ha superat el número 100, després de 30 anys de trajectòria.

  És l'hereva d'un llegat de 130 anys de publicacions santpolenques que, amb més o menys encert, han estat testimonis i cronistes de la història de la nostra vila al llarg del temps.

  En l'actualitat, l'ENS disposa d'un Consell Editorial format per l'arxivera municipal, el tècnic de Comunicació, l'Alcaldia i la Regidoria de Comunicació i Participació. El Consell Editorial proposa i debat els continguts de la publicació. En cas de voler contactar-hi, podeu fer-ho a ens@santpol.cat

  Si desitgeu consultar algun dels números de l'ENS, podeu consultar l'arxiu de números anteriors en PDF.
   

      

  D'altra banda, i amb la voluntat de seguir avançant en la línia de la transparència i la participació ciutadana, la revista municipal s'obre a la reflexió de les entitats, col·lectius i persones sobre qüestions de tota mena (canvi climàtic, igualtat, pobresa, crisi sanitària, assumptes locals i/o nacionals, etc.) gràcies a una nova secció que veu la llum a partir del gener del 2021. 

  Aquesta nova secció tindrà presència a la revista sempre que arribin peticions a la redacció de l'ENS i siguin aprovades pel Consell Editorial, òrgan de nova creació que es contempla en el nou Reglament de Participació Popular de Sant Pol de Mar. Podeu fer arribar els vostres textos a l'adreça ens@santpol.cat. Aquests no podran exedir dels 1.500 caràcters i se'n publicaran tants com permeti el disseny de la pàgina.

   
 
Versió per imprimir
Pujar al principi de la pàgina