X
Mitjans de comunicaciˇ
Obrir/tancar men˙ lateral
ENS
 • ENS

  L'ENS (El Nou Santpolenc) és una publicació municipal de periodicitat trimestral amb informació i reportatges de la vida social i cultural del poble.
  La revista va néixer el maig de 1993 i que, malgrat la seva constant evolució, tant pel que fa als continguts com als formats, s'ha mantingut fins a dia d'avui en què ja arriba al seu número 100, després de 27 anys de trajectòria.
  És l'hereva d'un llegat de 130 anys de publicacions santpolenques que, amb més o menys encert, han estat testimonis i cronistes de la història de la nostra vila al llarg del temps.

  Si desitgeu consultar algun dels números de l'ENS, podeu consultar l'arxiu de números anteriors en PDF i en línia al canal ISSUU de l'Ajuntament.
   

      

  D'altra banda, i amb la voluntat de seguir avançant en la línia de la transparència i la participació ciutadana, la revista municipal s'obre a la reflexió de les entitats, col·lectius i persones sobre qüestions de tota mena (canvi climàtic, igualtat, pobresa, crisi sanitària, assumptes locals i/o nacionals, etc.) gràcies a una nova secció que veu la llum a partir del gener del 2021. 

  Aquesta nova secció tindrà presència a la revista sempre que arribin peticions a la redacció de l'ENS i siguin aprovades pel Consell Editorial, òrgan de nova creació que es contempla en el nou Reglament de Participació Popular de Sant Pol de Mar. Podeu fer arribar els vostres textos a l'adreça ens@santpol.cat. Aquests no podran exedir dels 1.500 caràcters i se'n publicaran tants com permeti el disseny de la pàgina.

   
 
Versiˇ per imprimir
Pujar al principi de la pÓgina