Obrir/tancar men˙

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Mitjans de comunicaciˇ
Obrir/tancar men˙ lateral
ENS
 • ENS

  L'ENS (El Nou Santpolenc) és una publicació municipal de periodicitat trimestral amb informació i reportatges de la vida social i cultural del poble.

  La revista va néixer el maig de 1993 i que, malgrat la seva constant evolució, tant pel que fa als continguts com als formats, s'ha mantingut fins a dia d'avui en què ja arriba al seu número 100, després de 27 anys de trajectòria.

  És l'hereva d'un llegat de 130 anys de publicacions santpolenques que, amb més o menys encert, han estat testimonis i cronistes de la història de la nostra vila al llarg del temps.

  En l'actualitat, l'ENS disposa d'un Consell Editorial format per dos membres del Consell de la Vila, l'arxivera municipal, el tècnic de Comunicació, l'Alcaldia, la Regidoria de Comunicació i Participació. El Consell Editorial proposa, i debat els continguts de la publicació. En cas de voler contactar-hi, podeu fer-ho a ens@santpol.cat

  Si desitgeu consultar algun dels números de l'ENS, podeu consultar l'arxiu de números anteriors en PDF.
   

      

  D'altra banda, i amb la voluntat de seguir avançant en la línia de la transparència i la participació ciutadana, la revista municipal s'obre a la reflexió de les entitats, col·lectius i persones sobre qüestions de tota mena (canvi climàtic, igualtat, pobresa, crisi sanitària, assumptes locals i/o nacionals, etc.) gràcies a una nova secció que veu la llum a partir del gener del 2021. 

  Aquesta nova secció tindrà presència a la revista sempre que arribin peticions a la redacció de l'ENS i siguin aprovades pel Consell Editorial, òrgan de nova creació que es contempla en el nou Reglament de Participació Popular de Sant Pol de Mar. Podeu fer arribar els vostres textos a l'adreça ens@santpol.cat. Aquests no podran exedir dels 1.500 caràcters i se'n publicaran tants com permeti el disseny de la pàgina.

   
 
Versiˇ per imprimir
Pujar al principi de la pÓgina