Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Pàgines
Obrir/tancar menú lateral
Impostos i tributs municipals
 • Us recordem que l'Organisme de Gestió Tributària és l'encarregat de recaptar els tributs del nostre municipi. A través de l'enllaç adjunt podeu accedir al pagament telemàtic segur dels vostres impostos, la consulta del calendari fiscal, la domiciliació dels vostres pagaments i d'altres serveis.

  • Calendari fiscal 2024

  • Si el que desitgeu és accedir a les ordenances fiscals, taxes i preus públics de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar, podeu fer-ho des d'aquí.
  • Informació important sobre la presentació telemàtica d’escriptures per a IIVTNU-plusvàlues (transmissions realitzades: compra-vendes, herències, donacions, etc.). Accediu al tutorial clicant aquí
  • NOTA INFORMATIVA:

   L’Organisme de Gestió Tributària ha format i aprovat la matrícula de les quotes municipals de l’Impost sobre activitats econòmiques per l’exercici 2023 que exposa en el Butlletí Oficial de la Província mitjançant anunci previst el dia 30 de març de 2023.

   Els contribuents degudament identificats podran consultar la matrícula des de l’1 al 17 d’abril, ambdós inclosos, a la Secretaria d’aquest ajuntament i a la seu electrònica de l’Organisme.

Temes relacionats
 
Versió per imprimir
Pujar al principi de la pàgina