Obrir/tancar men˙

Ajuntament de Sant Pol de Mar

PÓgines
Obrir/tancar men˙ lateral
Com arribar

 • El poble de Sant Pol de Mar es troba a la comarca del Maresme, a tan sols 49 Km. de Barcelona capital. Situat en un lloc estratègic, tocant al mar i molt a prop de la muntanya, enmig de dues grans ciutats catalanes, capitals de província; Barcelona i Girona, les quals disposen d'aeroports propis i d'estacions d'autobusos i de trens, cadascuna d'elles.

  A Sant Pol de Mar podem accedir-hi per diferents vies i amb mitjans de transport varis. Amb vehicle propi s'hi arriba per l'autopista C-32 (antiga A-19), sortida Sant Pol, o bé per la carretera N-II, baixant pel passeig de la Riera i entrant al casc urbà (arribant des del sud), o passant per sota el pont de la Nacional II (arribant des del nord) i, també, s'hi pot accedir per la carretera B-608 de Sant Cebrià de Vallalta.

  Mobilitat - transport públic

  • Tren de rodalies (RENFE)

  Tren de rodalies (de RENFE), que va des de l'Hospitalet de Llobregat fins a Maçanet - Massanes fent la seva parada a Sant Pol de Mar, just al davant de la platja de les Barques.

  Per a més informació, visita rodalies.gencat.cat o truca al 900 41 00 41 o al 012.

  • Autobús (Barcelona Bus - Sagalés)

  Barcelona Bus (d'autobusos Sagalés), que connecta totes les poblacions de la Costa del Maresme amb les capitals del Barcelonès i el Gironès i amb els grans nuclis urbans de la zona.

  Existeix un servei de Bus en horari nocturn que circula entre Barcelona i Pineda de Mar, fent diverses parades al llarg del recorregut.

  Bus Interurbà (Sagalés), que connecta Sant Pol de Mar amb els municipis veïns de Sant Cebrià de Vallalta, Canet de Mar i Calella.

  Servei de bus directe de Sant Pol de Mar a l'Aeroport de Barcelona. La durada del trajecte és d'una hora. Es realitzen diverses sortides diàries que arriben tant a la T1 com a la T2.

  Podeu comprar els tiquets a sagales.com/sale, als establiments adherits de Sant Pol de Mar i a bord de l'autobús.

  Per a més informació sobre les línies de bus disponibles i els horaris actualitzats, visita sagales.com o truca al 902 13 00 14.

  • Guia de transport públic del Maresme

  El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i l'ATM de Barcelona han editat la Guia de transport públic del Maresme. La Guia és un recull informatiu pensat per donar resposta a les necessitats de mobilitat dels ciutadans de la nostra comarca. Inclou tota l'oferta de transport públic, urbà i interurbà del Maresme i la integra també amb poblacions d'altres comarques. Incideix especialment en totes les possibilitats de connexions intermodals i entre operadors per arribar a destinacions com els centres dels municipis, hospitals, caps, comissaries de mossos d'esquadra, urbanitzacions, etc.

  La Guia de transport públic del Maresme informa sobre els diferents operadors i els recorreguts que fan, mitjançant un llistat de totes les línies existents (de tren i autobús), i aporta informació sobre el sistema tarifari integrat i el cercador de rutes Mou-te, de la Generalitat, que es pot consultar en entorn web  i entorn mòbil.

  Aparcaments a Sant Pol

  Podeu consultar en aquest enllaç un llistat detallat i actualitzat amb el nombre de places disponibles de cada aparcament, així com les seves restriccions d'ús, places per a persones minusvàl·lides i punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

 
Versiˇ per imprimir
Pujar al principi de la pÓgina