Com arribar


El poble de Sant Pol de Mar es troba a la comarca del Maresme, a tan sols 49 Km. de Barcelona capital. Situat en un lloc estratègic, tocant al mar i molt a prop de la muntanya, enmig de dues grans ciutats catalanes, capitals de província; Barcelona i Girona, les quals disposen d’aeroports propis i d’estacions d’autobusos i de trens, cadascuna d’elles. 

A Sant Pol de Mar podem accedir-hi per diferents vies i amb mitjans de transport varis. Amb vehicle propi s’hi arriba per l’autopista C-32 (antiga A-19), sortida Sant Pol, o bé per la carretera N-II, baixant pel passeig de la Riera i entrant al casc urbà (arribant des del sud), o passant per sota el pont de la Nacional II (arribant des del nord) i, també, s’hi pot accedir per la carretera B-608 de Sant Cebrià de Vallalta.
 

Mobilitat - transport públic

  • Tren de rodalies (RENFE)

Tren de rodalies (de RENFE), que va des de l’Hospitalet de Llobregat fins a Maçanet - Massanes fent la seva parada a Sant Pol de Mar, just al davant de la platja de les Barques.

Per a més informació, visita rodalies.gencat.cat o truca al 900 41 00 41 o al 012.

  • Autobús (Barcelona Bus – Sagalés)

Barcelona Bus (d’autobusos Sagalés), que connecta totes les poblacions de la Costa del Maresme amb les capitals del Barcelonès i el Gironès i amb els grans nuclis urbans de la zona.

Existeix un servei de Bus en horari nocturn que circula entre Barcelona i Pineda de Mar, fent diverses parades al llarg del recorregut.

Bus Interurbà (Sagalés), que connecta Sant Pol de Mar amb els municipis veïns de Sant Cebrià de Vallalta, Canet de Mar i Calella.

Servei de bus directe de Sant Pol de Mar a l’Aeroport de Barcelona. El preu del bitllet senzill és de 9’5€, i la durada del trajecte d'1 hora. Es realitzen 13 sortides diàries que arriben tant a la T1 com a la T2.

Podeu comprar els tiquets a sagales.com/sale, als establiments adherits de Sant Pol de Mar i a bord de l’autobús.
Per a més informació, visita sagales.com o truca al 902 13 00 14.

  • Guia de transport públic del Maresme

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i l’ATM de Barcelona han editat la Guia de transport públic del Maresme. La Guia és un recull informatiu pensat per donar resposta a les necessitats de mobilitat dels ciutadans de la nostra comarca. Inclou tota l’oferta de transport públic, urbà i interurbà del Maresme i la integra també amb poblacions d’altres comarques. Incideix especialment en totes les possibilitats de connexions intermodals i entre operadors per arribar a destinacions com els centres dels municipis, hospitals, caps, comissaries de mossos d’esquadra, urbanitzacions, etc.

La Guia de transport públic del Maresme informa sobre els diferents operadors i els recorreguts que fan, mitjançant un llistat de totes les línies existents (de tren i autobús), i aporta informació sobre el sistema tarifari integrat i el cercador de rutes Mou-te, de la Generalitat, que es pot consultar en entorn web  i entorn mòbil.

 

Aparcaments a Sant Pol

Camp de Futbol
Gratuït / Laborables només mestres
80 places

C. La Riera 
Gratuït / De pagament entre el 15 de juny i el 15 de setembre pels no residents.
Disposa de plaça per a persones minusvàl·lides
43 places 

Parc del Litoral 
Gratuït / De pagament entre el 15 de juny i el 15 de setembre pels no residents.
Disposa de places per a persones minusvàl·lides.
Disposa de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. 
386 places

Plaça de l’Estació 
Minúsvàl·lid 
1 plaça

Plaça Anselm Clavé 
Zona taronja (de les 20h fins les 9h només residents amb distintiu)
Disposa de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. 
11 places

C. Pau Simón 
Gratuït / De pagament entre el 15 de juny i el 15 de setembre pels no residents 
107 places

C. Manzanillo Gratuït. 
Zona blava rellotge 
15 places

C. Tobella 
Gratuït. Zona blava rellotge 
5 places

Els Tints Gratuït. 
Zona blava rellotge 
35 motos
36 cotxes

Pàrquing 
Els Garrofers Gratuït 
50 places

C. Carrasco i Formiguera 
Gratuït. Zona blava rellotge 
35 places

Pàrquing de L’Hort de la Sole 
Gratuït. Zona blava rellotge per a no residents 
35 places

Pujada de Sant Pau 
Gratuït. Zona blava rellotge 
11 places

Comparteix aquesta pàgina: