Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
S'obre la temporada 2023 de la pista esportiva de La Punta

pista punta

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar posa a disposició de tothom, un any més, la pista de futbol de La Punta, que inicialment s'obrirà de dilluns a divendres, de 17 a 21 h, i els caps de setmana i festius, de 9 a 21 h (consulteu l'actualització de dies i horaris disponibles aquí).

Com l'any passat, caldrà fer reserva prèvia per poder accedir a l'equipament mitjançant la plataforma ReservaplaySantPol. Aquesta eina permet conèixer en qualsevol moment del dia la disponibilitat de la pista per dies i franges hores, i permet realitzar una reserva sense haver d'esperar a la confirmació per part del personal de la Regidoria d'Esports. Unes reserves que es poden fer amb una antelació màxima d'una setmana.

Per tal de formular una reserva, cal que cadascuna de les persones que vulguin accedir a la pista estiguin registrades prèviament a la plataforma o l'APP ReservaplaySantPol, un procés molt ràpid i que només cal fer una sola vegada. D'aquesta manera, les persones que facin una reserva rebran la confirmació per correu electrònic, amb el qual podran accedir a la pista.

L'aplicació està disponible per a dispositius Android (cliqueu aquí) i Apple (cliqueu aquí).
 

Si teniu dubtes sobre el funcionament del nou sistema de reserva de la pista de La Punta podeu consultar el document de FAQS que teniu adjunt al peu d'aquesta pàgina.

Temes relacionats
Publicació 17.04.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina