X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol commemorarà el 8M amb una acció teatral que ens convida a la reflexió

8MA banda de la lectura del manifest institucional que tindrà lloc el dimecres 8 de març, a les 13h, a la plaça de la Vila, la celebració del Dia Internacional de les Dones a Sant Pol de Mar tindrà lloc enguany el divendres 10 de març amb dues propostes principals.

D'una banda, amb la lectura del manifest que tindrà lloc a dos quarts de set de la tarda a la plaça de la Vila. I, de l'altra, el teatre-fòrum que es farà el mateix divendres, un cop acabada la lectura del manifest, i que, sota el títol d'Escolta'm, ens mostrarà situacions de la vida quotidiana d'una família i que ens convidarà a reflexionar sobre les relacions desiguals, el respecte, l'empatia, o la normalització de la violència verbal.

Si voleu assistir a la sessió de teatre-fòrum, amb refrigeri per a totes les persones assistents, cal fer inscripció prèvia amb aquest formulari.

D'altra banda, el Cineclub Akira projectarà El agua, pel·lícula debut de la directora Elena López Riera guardonada en diversos festivals de cinema. Serà el 19 de març, a les 6 de la tarda, al Centre Cultural i d'esbarjo.

A més, també emmarcat en les accions del 8M d'enguany, l'alumnat de 4t de primària de l'Escola Sant Pau realitzarà el taller teatral Amors quotidians per tractar la microviolència que hi ha darrere del mite de l'amor romàntic i, per tant, com la perpetuació d'aquest mite ha construït una relació desigual entre homes i dones.

I la Biblioteca de Can Coromines també se suma als actes de commemoració amb diverses recomanacions de lectura en clau feminista i l'obsequi d'un punt de llibre temàtic que han elaborat especialment per a l'ocació gràcies a la impressora 3D de què disposen aquest trimestre.

Publicació 27.02.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina