Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Pàgines web
Obrir/tancar menú lateral
Inici
  • El 23 de desembre de 2021 l'Ajuntament va adjudicar el contracte de servei de revisió, redacció i tramitació del nou Pla General d'Ordenació Municipal (PGOM) de Sant Pol de Mar, un document que va ser aprovat per primer cop el febrer de 1992 i que segueix vigent 30 anys després.

    En dues ocasions hi va haver intents de dur a terme la revisió d'aquest, aprovant inicialment el POUM, els anys 2006 i 2014 respectivament. Per motius diversos, en ambdues ocasions els tràmits van quedar aturats, sense arribar a produir-se l'aprovació provisional, i per tant, tampoc la definitiva.

    Així doncs, el punt de partida per a la revisió del POUM ha estat el document aprovat inicialment l'any 2014, adequant-lo a la legislació i la normativa vigent en matèria urbanística i incorporant les modificacions derivades d'actuacions ja realitzades o figures de planejament aprovades des del 2014 fins a la data actual.

    La tramitació de les diferents fases que conformen un POUM s'estan portant a terme en compliment del Text Refós de la Llei d'urbanisme, i amb el corresponent programa de participació ciutadana.

    L'aprovació inicial del POUM es va portar a terme en la sessió plenària del 30 de març de 2023. El període d'informació públic finalitza el 18 de juliol.

 
Versió per imprimir
Pujar al principi de la pàgina