X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol acull la primera edició del 'Fem Dansa'

fem dansaL'alumnat de tercer de primària dels centres de Sant Pol de Mar, Arenys de Munt i Canet de Mar s'ha donat cita aquest divendres 12 de maig al matí per participar a la primera edició del 'Fem dansa', que ha tingut la nostra vila com a amfitriona d'aquesta iniciativa.

Tot i que en un principi estava prevista la seva celebració al camp de futbol municipal del Sot del Bagueny, finalment l'activitat s'ha realitzat al pavelló per les possibilitats de pluja.

Fins a 300 alumnes de les escoles dels tres municipis han participat en aquesta activitat formativa que s'estructurava en 3 fases: les sessions de formació pels mestres que porten a terme l'activitat al centres, el treball dels mestres amb els infants a la pròpia escola, i la mostra conjunta amb tots els centres educatius participants que ha tingut lloc aquest divendres.

Una iniciativa pionera als centres dels tres pobles amb l'objectiu de treballar el llenguatge del cos, la dansa i la dansa tradicional, a més de donar eines i recursos per a treballar la dansa dins de l'horari lectiu i millorar les competències expressives de l'alumnat dels centres.

A més, es tracta d'un projecte que el Centre de Recursos Pedagògics del Maresme ha inclòs en el Pla de Formació de Zona del professorat. És per això que els ajuntaments de Sant Pol, Canet i Arenys de Munt han arribat a un acord perquè la iniciativa tingui una continuïtat mínima de tres cursos escolars i que la mostra de final de curs es pugui celebrar a tots tres municipis.

Publicació 08.05.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina