Obrir/tancar men˙

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Regidories
Obrir/tancar men˙ lateral
Regidoria d'Educaciˇ
 • Què fem?

  • Gestió de la llar d'infants municipal

  El servei de llar d'infants és una de les línies d'actuació prioritàries de la regidoria, tenint en compte que és l'únic centre del municipi de primer cicle d'educació infantil. La Llar d'Infants municipal Pi del Soldat atén infants de 0-3 anys. Des del setembre de 2006 es troba situada en un edifici de nova construcció al carrer Sot de la Coma, 1, amb capacitat per 9 grups: 2 aules de nadons, 4 aules d'1-2 anys i 3 aules de 2-3 anys. El servei de la llar d'infants té un horari continuat de 8 del matí a 17 hores de la tarda.

  • Col·laboració amb l'Escola Sant Pau

  La regidoria d'Educació col·labora amb la l'Escola Sant Pau en el desenvolupament de projectes educatius adreçats als infants, com són els tallers oferts per la Diputació de Barcelona, el suport en el programa d'activitats teatrals, la col·laboració en aspectes com el transport escolar, i la participació en òrgans com el consell escolar del centre.  
  A més, l'Ajuntament de Sant Pol de Mar s'ocupa del manteniment de l'edifici de l'Escola Sant Pau, de la gestió dels contractes de manteniment i de totes les obres i reparacions de millora.

  • Col·laboració amb l'Institut de Sant Pol de Mar

  Des del curs 2015-2016 el municipi de Sant Pol de Mar disposa d'un Institut de Secundària, centre adscrit de les escoles de primària de Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta i Sant Iscle de Vallalta. Web de l'institut http://agora.xtec.cat/institutsantpol/institut/

  • Activitats de suport a la funció educativa de les famílies

  A través del programa Eduquem en família de la Diputació de Barcelona, s'organitzen activitats diverses adreçades a les famílies.    

  • Planificació escolar

  Col·laboració amb el Departament d'Ensenyament en la planificació de places escolars del municipi, i participació en el procés de preinscripció i matriculació dels alumnes empadronats a Sant Pol de Mar, a través de la Comissió de garanties d'admissió. 

  • Interlocució amb les AMPA 

  Suport a les AMPES dels centres d'ensenyament del municipi, i interlocució amb el Departament d'ensenyament.

  • Col·laboració en diferents projectes educatius

  L'Ajuntament de Sant Pol de Mar col·labora en projectes educatius de diferents centres universitaris i de secundària, acollint alumnes en pràctiques a la llar d'infants, a les oficines de l'ajuntament o als serveis municipals, i participant en el projecte d'Aula oberta de l'Institut Bisbe Sivilla de Calella, donant suport a la seva tasca educativa.

  Fitxa de la regidoria

  Regidora responsable: Marta Romà
  Persona de contacte: Xavier de Montellà
  Contacte: 93 760 04 51 - ensenyament@santpol.cat
  Horari d'atenció: De dilluns a divendres de 9 a 14h

Temes relacionats
 
Versiˇ per imprimir
Pujar al principi de la pÓgina