X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
#25N: reivindiquem un Sant Pol feminista

25NCoincidint amb el Dia Internacional per l’Erradicació de la Violència vers les Dones, aquest migdia ha tingut lloc a la plaça de la Vila la lectura del manifest del 25N per part de l'alcalde, Albert Zanca, la regidora d'Equitat, Isabel Llari, i personal municipal.

Un manifest que reivindicat el dret de totes les dones a viure sense por i en llibertat, i que ha volgut denunciar la violència masclista en totes les seves formes. A més, també s'ha recordat les polítiques transversals que tira endavant l'Ajuntament de Sant Pol de Mar per lluitar contra aquesta xacra tant present a tots els nivells de la societat, posant com a exemple el treball de coeducació a l'Institut de Sant Pol, o el Pla Local per la Transversalització de Gènere que s'està elaborant en el Consell municipal d'Equitat.

A més de donar lectura al manifest, aquest 25 de novembre també s'ha inaugurat el nou marcador que informa de les dones víctimes de feminicidis als països catalans i que, a dia d'avui, ja en són 21 des d'inicis d'aquest any.

Publicació 25.11.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina