Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El servei de socorrisme presenta la memòria d'aquest estiu

socorrismeAmb la temporada de platges ja finalitzada, l'empresa concessionària del socorrisme a les platges de Sant Pol ha presentat la memòria del servei d'aquest estiu.

En relació a l'estat de la mar, la bandera verda ha onejat en un 82% dels dies, mentre que la bandera groga ho ha fet el 15%, a causa de l’estat de la mar (mar arrissada, marejol i forta maror) tant al juny com a l'agost i un dia al setembre; i 4 per possible alteració de la qualitat de l’aigua desprès d'episodis de pluges.
Precisament les tempestes puntuals de dos dies del mes d’agost van comportar que onegés la bandera vermella.

Pel que fa a les persones ateses, aquesta temporada s'ha prestat servei a 124 persones. Aquesta quantitat engloba 117 assistències lleus, 3 assistències greus, 3 rescats i 1 assistència aquàtica.

Dins de les assistències greus hi trobem l'evacuació al centre hospitalari d'una persona a causa d’un forta insolació, així com una persona amb l'espatlla luxada per una relliscada a les pedres de l'espigó, i una persona atesa per lipotímia.

Quant a les accions preventives dirigides als usuaris i usuàries de les platges de Sant Pol de Mar (que tenen com a objectiu minimitzar la intervenció sanitària, conscienciar dels perills inherents a les platges i tenir cura del medi ambient), se n'han realitzat 4.308.

D'altra banda, s'ha prestat 10 vegades el servei de bany assistit per a persones amb diversitat funcional, i s'han realitzat dues campanyes mediambientals a les platges de Sant Pol de Mar.

Podeu consultar la memòria presentada aquí.

Publicació 19.10.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina