X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Reobrim l'Espai Jove!

espai jove

L'Espai Jove de Ca l'Arturo reobre les portes després de tres anys fora de servei amb el propòsit de tornar a esdevenir un punt de referència per al jovent de la vila, proporcionant una oferta d'oci i lleure educatiu als i les joves d'entre 12 i 20 anys.

Els encarregats de dinamitzar i portar a terme les activitats de l'espai són l'Eidin i l'Alejandro, que seran les noves persones de referència de l'Espai Jove. El servei funcionarà com a punt de dinamització juvenil i com a punt de trobada, obert de dilluns a divendres en horari de 16 h a 20 h.

La reobertura de l'Espai Jove arriba acompanyada d'uns actes d'inauguració que començaran el dimecres 28 de setembre a les 17 h, i que s'allargaran fins el divendres 30. Durant aquests tres dies, els i les joves de Sant Pol podran fer-se seu l'Espai Jove participant en activitats com un photocall de benvinguda, ball, Just Dance, Singstar/karaoke, tallers d'art i espais per crear noves propostes. Tot plegat acompanyat d'uns pica-pica.

Durant aquests dies s'aniran formalitzant les inscripcions del jovent que vulgui participar a les diferents activitats a través de les xarxes socials i canals de comunicació, mitjançant els quals també podran estar informats de les activitats i tallers que vagi programant l'Espai Jove. Així, trobareu L'Espai Jove a Instagram, TikTok, Twitter, Twitch i Telegram, tots amb el nom de perfil @santpol_jove.
Les dades de contacte del servei són santpol.jove@gmail.com, el telèfon/whatsapp de l'Espai Jove (601 53 41 21) i  www.linktr.ee/santpol_jove per enllaçar tots els seus continguts.

La dinàmica diària del servei serà donar un espai de suport a l'estudi, activitats esportives i tallers, cinefòrums, assemblees, música, xerrades, etc. En aquest sentit, els i les joves usuàries de l'Espai Jove podran generar noves propostes en base a les seves preferències.

Publicació 21.09.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina