Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Regidories
Obrir/tancar menú lateral
Regidoria de Joventut
 • Fitxa de la Regidoria:

  Regidora Responsable: Marta Boada

  PIJ Ca l'Arturo
  93 760 30 06 
  Horari: De dilluns a divendres de 16 a 19h

 • Què fem

  Des de la regidoria de Joventut treballem per als joves i amb els joves, impulsant tots aquells projectes que satisfan les seves necessitats. En aquest sentit, Ca l'Arturo esdevé un espai de trobada i un indret on trobar allò que busquen els nostres joves.

  Des de Ca l'Arturo oferim diversos serveis per als joves; en destaquem els següents:
   
  PIJ: Punt d'Informació Juvenil. Totes les tardes pots demanar informació sobre temes d'ensenyament, treball, lleure, estades a l'estranger, salut, habitatge, etc. Respostes per a tots els teus dubtes.

  Servei d'assessorament en Mobilitat Internacional: T'informem i t'assessorem sobre temes relacionats amb la Mobilitat Internacional: treballar a l'estranger de forma temporal o amb un projecte de més llarga durada, realitzar estudis i pràctiques laborals, participar en un projecte de voluntariat, en estades solidàries, camps de treball internacionals, intercanvis juvenils, etc.
   
  Suport a col·lectius o entitats: si tens un projecte o vols organitzar qualsevol activitat al poble t'assessorem i t'ajudem en allò que necessitis.
   
  Cessió d'espais: cedim les sales de Ca l'Arturo a entitats o grups que organitzin activitats obertes al públic, també per a reunions o assembles.
   
  Borsa de cangurs i classes de repàs: et fem arribar totes les demandes de pares que busquen cangurs o classes de repàs per als seus fills.
   
  Taller de deures: durant totes les tardes del curs escolar a Ca l'Arturo tens un espai per a estudiar, fer treballs i altres activitats. Tindràs el suport d'un adult en tot moment i gaudiràs d'ús exclusiu dels ordinadors.
   
  Reforç escolar: durant el curs escolar pots inscriure't al grup de reforç escolar per a alumnes d'ESO amb professors experts per a cada matèria i un seguiment tutorial.
   
  Espai de trobada: si passes tardes avorrit sense saber què fer, apropa't a Ca l'Arturo, hi trobaràs tota mena de jocs i entreteniments, una gran varietat de tallers, campionats i concursos i qualsevol activitat que tu ens proposis.
   
  Programació d'activitats: tallers, cursos de formació, campionats, sortides, concursos, xerrades, etc. Tota mena d'activitats per omplir el temps lliure, aprendre i compartir. Si tens una idea proposa'ns la teva activitat.
   
  TU ets l'expert/a: a Sant Pol hi ha un munt de joves experts/es en arts escèniques, manualitats, esports, etc. Des de Ca l'Arturo volem organitzar activitats que imparteixin els mateixos joves del poble donant a conèixer així la seva trajectòria i professionalitzant els seus coneixements.

  Exposa: exposem tots els projectes dels joves de Sant Pol com pintura, documentals, treballs de recerca, etc.
   
   

  Fitxa de la regidoria

  Regidora responsable: Marta Boada
  Tècnic de Joventut: Xavier de Montellà
  Contacte: 93 760 30 06 
  Horari d'atenció: De dilluns a divendres de 9 a 14h i de 16 a 19h

Temes relacionats
 
Versió per imprimir
Pujar al principi de la pàgina