X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El govern pren mesures per evitar actituds incíviques a La Punta

El govern municipal de Sant Pol de Mar no està disposat a que se segueixin repetint actituds incíviques per part d'alguns joves a la zona de La Punta, com les que s'han viscut el darrer cap de setmana. Una situació que vindria motivada per la desescalada del confinament i la finalització del toc de queda nocturn.

Davant d'aquesta situació, l'Alcalde i el regidor de Seguretat ja s'han reunit amb la prefectura de la Policia Local per analitzar els protocols d'actuació dels agents i cercar millores en la resolució dels incidents que es detectin a La Punta. D'entrada, el cos policial es veurà reforçat cada cap de setmana a partir del vinent i, a partir del 15 de juny, amb quatre nous agents addicionals.

Tanmateix, el govern municipal té programada de cara a la setmana pròxima una trobada amb el cos de Mossos d'Esquadra per reclamar un reforç i una major presència de la policia autonòmica a la nostra vila durant l'estiu i els caps de setmana. A més, se'ls hi requerirà actuacions especials continuades i conjuntes com les que la Policia Local va portar a terme fa algunes setmanes amb agents de paisà a la zona de l'estació i de La Punta per tal d'evitar conductes il·lícites i prevenir situacions com les viscudes el passat cap de setmana.

Des del govern municipal s'informa que es prendran totes les mesures que calgui per garantir la seguretat i l'ordre a la vila, si bé es fa incís en què la solució no recau únicament en una resposta preventiva policial. És per això que també es vol fer corresponsables al jovent i a les seves famílies, alhora que es fa una crida al civisme, al respecte cap a la resta de veïns i cap al mobiliari públic, i es recorda la prohibició de consumir begudes alcohòliques i substàncies estupefaents a la via pública. En aquesta línia, l'equip de govern fa setmanes que està elaborant una campanya de civisme que començarà a l'estiu i que tindrà continuïtat al curs vinent, i per a la qual també s'ha demanat la col·laboració de l'Escola Sant Pau i l'institut de Sant Pol.

Temes relacionats
Publicació 26.05.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina