Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Nou sistema per reservar la pista esportiva de La Punta

L'Ajuntament de Sant Pol posa en marxa un nou sistema de reserves per accedir a la pista esportiva de La Punta que implementa una sèrie de millores en relació a l'anterior sistema de reserva mitjançant formulari web.

Aquestes passen per poder conèixer en qualsevol moment del dia la disponibilitat de la pista per dies i franges hores, i permet realitzar una reserva sense haver d'esperar a la confirmació per part del personal de la Regidoria d'Esports. Unes reserves que es poden fer amb una antelació màxima d'una setmana.

La nova plataforma de reserves assegura, a més, que en puguin fer ús més persones, ja que no permet una reserva reiterada per part d'una mateixa persona o grup de persones. En aquest sentit, les reserves es poden fer amb un mínim de 8 persones i un màxim de 10.

Per tal de formular una reserva, cal que cadascuna de les persones que vulguin accedir a la pista estiguin registrades prèviament a la plataforma o l'APP ReservaplaySantPol, un procés molt ràpid que es fa en una sola vegada. D'aquesta manera, totes les persones que formin part d'una mateixa reserva rebran la confirmació per correu electrònic, amb el qual podran accedir a la pista.

L'aplicació està disponible per a dispositius Android (cliqueu aquí) i Apple (cliqueu aquí).
 

Si teniu dubtes sobre el funcionament del nou sistema de reserva de la pista de La Punta podeu consultar el document de FAQS que teniu adjunt al peu d'aquesta pàgina.

Temes relacionats
Publicació 01.07.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina