Obrir/tancar men˙

Ajuntament de Sant Pol de Mar

PÓgines
Obrir/tancar men˙ lateral
RÓdio Sant Pol (107.2 FM)
 • ràdio

 • Mail: radio@santpol.cat
  Facebook: @radiosantpol
  Twitter: @RadioSantPol

 • RÓdio Sant Pol neix el mes de gener de 2018, agafant el relleu de l'anterior RÓdio Litoral de Sant Pol de Mar. Va ser desprÚs d'uns mesos de reforma interna, en els quals es va replantejar la graella de programes i es van renovar els aparells tŔcnics de l'emissora. AixÝ doncs, RÓdio Sant Pol va presentar en plena festa de Sant Pau el seu nou logo i la seva renovada pÓgina web. Al mateix temps, tambÚ va incrementar la seva presŔncia a les xarxes socials i va impulsar el seu carÓcter informatiu sobre l'actualitat del poble.

  D'aquesta manera, RÓdio Sant Pol agafava el testimoni de RÓdio Litoral de Sant Pol de Mar, que havia nascut 16 anys abans desprÚs de diversos intents per endegar una emissora municipal.

  Arran d'una sentŔncia judicial, l'Ajuntament de Sant Pol de Mar es va veure obligat a finalitzar el contracte del servei de producciˇ de contingut radiof˛nic per a RÓdio Sant Pol. El jutjat estimava, aixÝ, una den˙ncia que l'Associaciˇ Catalana de RÓdio va interposar contra diversos consistoris per considerar que s'havia adjudicat Ýntegrament la gestiˇ de les emissores municipals de titularitat p˙blica a empreses privades, contravenint la legislaciˇ audiovisual de Catalunya segons la qual les emissores locals han de ser gestionades de forma directa pels ens p˙blics.

  Des de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar es va argumentar que era el consistori qui marca les lÝnies de gestiˇ de l'emissora i que no s'havia cedit la gestiˇ Ýntegra del servei, sinˇ que s'havia contractat el suport i la colĚlaboraciˇ d'una entitat privada per falta de recursos humans propis per tal de mantenir activa la graella de RÓdio Sant Pol. El jutjat, per˛, va desestimar els arguments de l'Ajuntament, aixÝ com el posterior recurs interposat, i ha fallat a favor dels demandants.

  Davant d'aquesta situaciˇ, RÓdio Sant Pol es va veure obligada a aturar temporalment l'emissiˇ dels programes dels seus colĚlaboradors al finals del 2021 atŔs que no disposa de recursos humans per poder mantenir activa la seva programaciˇ.

 • Adreša

  Carrer d'Ignasi Mas Morell, 5
  Tel. 93 760 46 46

 
Versiˇ per imprimir
Pujar al principi de la pÓgina