X
Pressupost Participatiu 2024
Pàgines
Obrir/tancar menú lateral
Transparència i Govern Obert
  • L'Ajuntament de Sant Pol de Mar es compromet amb la legislació vigent en matèria de transparència i bon govern. És per això que s'informa a la ciutadania que aquest ens disposa de diverses espais per assolir-ho.

    Espai web desenvolupat a partir de l'Administració Oberta de Catalunya (AOC) que recull dades i informacions de caràcter públic classificades en cinc grans categories (informació institucional i organitzativa, Gestió econòmica, Acció de govern i normativa, Contractes, convenis i subvencions, i Participació).

    L'Ajuntament de Sant Pol posa en marxa aquest espai per rendir comptes amb la ciutadania mitjançant l'històric d'audiències públiques promogudes pel govern municipal, juntament amb els resultats de les consultes i/o de participació sobre temes actuals d’interès local, així com la Carta de Serveis i els compromisos davant la ciutadania, i els resultats de la valoració dels serveis que presta l'ens i de les queixes o suggeriments sobre el seu funcionament.

    l'Ajuntament de Sant Pol ha obtingut des de l'any 2019 aquest certificat de transparència atorgat per la Universitat Autònoma de Barcelona en base al compliment d'una sèrie d'indicadors en matèria de transparència i bon govern. Hi podeu accedir des d'aquí.

 
Versió per imprimir
Pujar al principi de la pàgina