Obrir/tancar men˙

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Inici | └rea de TransparŔncia | Precs i preguntes del Ple del 30 de marš de 2023
Precs i preguntes del Ple del 30 de marš de 2023
Obrir/tancar men˙ lateral

JxCat

La regidora Montserrat Garrido (pregunta del ple anterior) manifesta que ha rebut moltes queixes de la quantitat de rates que hi ha, sobretot pel centre i són molt grosses. És normal que quan plogui es vegin rates però ara no plou i hi ha massa. També vol saber si s’està fent alguna cosa amb les colònies de coloms. No es pot estar en cap terrassa atès que s’han adaptat a la presència d’humans i és horrors.
La regidora Gemma Olivé respon i diu que sí s’han fet intervencions per reduir les poblacions de rates, però de coloms no s’ha fet cap intervenció Vindrà una empresa a fer una anàlisi de la situació de les colònies d’aus a veure què es pot fer.

La regidora Montserrat Garrido pregunta quina és la parcel·la que s’ha comprat a la zona industrial.
L’alcalde respon que és la parcel·la d’en roca-pagès a prop de la benzinera.

La regidora Montserrat Garrido vol saber si hi ha alguna intervenció prevista per soterrar els cables que van en paral·lel al camí de la platjola. Està perillós per vianants. Vol saber de qui són els cables.
L’alcalde diu que són els cables del telèfon i ja s’ha demanat que es retirin a l’empresa.

La regidora Montserrat Garrido vol saber l’estat de les obres de l’institut-escola. A què es deu el retard en l’execució i els requeriments de la Generalitat. Es va signar un conveni i la Generalitat de Catalunya reiteren una certa documentació, com un certificat urbanístic i altres informes.
L’alcalde explica que els entrebancs que es tenen són els normals. El projecte avança a una velocitat més lenta del desitjable. S’està treballant en els requeriments de la Generalitat de Catalunya. Quan tinguin l’informe de la Generalitat de Catalunya podran fer un calendari d’execució. El retard no deriva de l’empresa, que ha estat treballant en la redacció del projecte.
La regidora Isabel Llari apunta que allò que sí començarà són les obres d’urbanització després de setmana santa.

La regidora Montserrat Garrido pregunta sobre els requeriments en relació al Catàleg de Masies.
La regidora Isabel Llari explica que el catàleg de masies es un document independent del POUM. S’han trobat que les administracions espanyoles han demanat la traducció de tot el document al castellà.

La regidora Montserrat Garrido pregunta si s’ha respost el requeriment de la Diputació de Barcelona en relació al la gestió del Programa de Participació Ciutadana. Ho diu per no perdre la subvenció.
El regidor David Hernández diu que si s’ha donat resposta al requeriment.

Junts per Sant Pol

El regidor Josep Parada diu que les plantes a la vora del búnquer de la renaturalització de la platja encara hi són al camí i són un perill perquè estan seques i es poden cremar. Prega que es retirin.

PSC

El regidor Enrique Abad pregunta si s’ha signat el decret de la caducitat de la llicència d’obres de l’empresa Amargant.

L’alcalde diu que se li farà arribar el decret que acorda la caducitat de la llicència.

 

Podeu recuperar la sessió plenària en aquest vídeo.

 
Versiˇ per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electr˛nic
Pujar al principi de la pÓgina