Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El Banc dels Aliments fa una crida de voluntariat per al Gran Recapte 2023

gran recapte 23Aquest mes es durà a terme el Gran Recapte d'Aliments del 2023, un dels moviments ciutadans d'acció solidària més importants que hi ha actualment a Catalunya i que enguany tindrà lloc el cap de setmana dels dies 24, 25 i 26 de novembre.

Enguany se celebrarà la 15ª edició i, en el cas de Sant Pol de Mar, es farà la recollida física d’aliments als supermercats Coaliment, Sorli i BonÀrea.

L’objectiu de la campanya és informar i sensibilitzar a la ciutadania de Catalunya sobre la realitat de la pobresa alimentària en el nostre entorn, per afavorir la donació d’aliments i, alhora, promoure una col·laboració continuada amb els Bancs dels Aliments al llarg de l’any.

També es manté, com en anys anteriors, la possibilitat de realitzar donacions econòmiques a través dels canals que ha habilitat el Banc d'Aliments.

Crida al voluntariat

Abans que no arribi aquesta data però, el Banc dels Aliments de Catalunya ja està fent una crida a la ciutadania per a que hi col·labori de nou com a voluntària donant el seu suport en els punts de recollida adherits a la campanya. Per formar part d'aquestes jornades solidàries, tothom qui vulgui participar ja es pot registrar a la seva plana web. En aquesta adreça trobareu un senzill formulari on podreu escollir la vostra província i un dels tres establiments santpolencs que participaran a les jornades (Sorli Discau, Bon Àrea i Supermercat Coaliment), així com el torn que millor us convingui.

Una campanya com el Gran Recapte és essencial perquè els Bancs dels Aliments puguin omplir el rebost i tenir assegurada la distribució, els propers mesos, de productes tan necessaris com la llet, l’oli o les conserves de peix i verdures.

Si necessiteu més informació relacionada amb aquesta campanya solidària, podeu posar-vos en contacte amb el coordinador del Gran Recapte a Sant Pol de Mar, el Sr. Joaquim Costa (Telèfon: 649 85 20 74).

Publicació 09.11.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina