X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Comunicat sobre la cancel·lació de la Mostra Gastronòmica 2023

Aquesta primavera l'Ajuntament de Sant Pol no organitzarà la Mostra Gastronòmica. Tot i els molts esforços realitzats, no s'ha aconseguit el mínim de quòrum necessari per poder tirar endavant la Mostra d'enguany. Entenem que perquè un esdeveniment d'aquest tipus sigui representatiu, hi ha d'haver un mínim de participants de la restauració local que no s'assolia per aquesta edició.

Des de Regidoria de Promoció Econòmica som conscients que aquest és una acte que té tres pilars bàsics: la restauració i el comerç, el públic assistent i l'Ajuntament. Sense algun d'aquests es fa inviable tirar endavant la Mostra. Es tracta d'una proposta que sempre ha gaudit del favor del públic, essent molt multitudinari des de la primera edició. L'Ajuntament sempre ha apostat per tirar-lo endavant posant-hi els recursos humans i econòmics propis i creiem que per als restauradors era una bona oportunitat per donar a conèixer les seves propostes i participar en un acte popular.

Des del sector de la restauració se'ns va demanar enguany canviar les dates de celebració de la Mostra, però la proposta de dates alternatives que hem plantejat tampoc ha servit per aconseguir la participació necessària. Tanmateix, agraïm la predisposició dels restaurants i comerços que ens han manifestat la seva voluntat de seguir-hi participant, en aquest o en un altre format.

Des de l'Ajuntament de Sant Pol de Ma seguirem treballant per crear un model que sigui atractiu per als participants i per al públic, amb la complicitat de tothom, i esperant poder-lo dur a terme el més aviat possible.

Publicació 01.06.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina