Obrir/tancar men˙

Ajuntament de Sant Pol de Mar

NotÝcies
Obrir/tancar men˙ lateral
Comunicat sobre la cancelĚlaciˇ de la Mostra Gastron˛mica 2023

Aquesta primavera l'Ajuntament de Sant Pol no organitzarÓ la Mostra Gastron˛mica. Tot i els molts esforšos realitzats, no s'ha aconseguit el mÝnim de qu˛rum necessari per poder tirar endavant la Mostra d'enguany. Entenem que perquŔ un esdeveniment d'aquest tipus sigui representatiu, hi ha d'haver un mÝnim de participants de la restauraciˇ local que no s'assolia per aquesta ediciˇ.

Des de Regidoria de Promociˇ Econ˛mica som conscients que aquest Ús una acte que tÚ tres pilars bÓsics: la restauraciˇ i el comerš, el p˙blic assistent i l'Ajuntament. Sense algun d'aquests es fa inviable tirar endavant la Mostra. Es tracta d'una proposta que sempre ha gaudit del favor del p˙blic, essent molt multitudinari des de la primera ediciˇ. L'Ajuntament sempre ha apostat per tirar-lo endavant posant-hi els recursos humans i econ˛mics propis i creiem que per als restauradors era una bona oportunitat per donar a conŔixer les seves propostes i participar en un acte popular.

Des del sector de la restauraciˇ se'ns va demanar enguany canviar les dates de celebraciˇ de la Mostra, per˛ la proposta de dates alternatives que hem plantejat tampoc ha servit per aconseguir la participaciˇ necessÓria. Tanmateix, agra´m la predisposiciˇ dels restaurants i comeršos que ens han manifestat la seva voluntat de seguir-hi participant, en aquest o en un altre format.

Des de l'Ajuntament de Sant Pol de Ma seguirem treballant per crear un model que sigui atractiu per als participants i per al p˙blic, amb la complicitat de tothom, i esperant poder-lo dur a terme el mÚs aviat possible.

Publicaciˇ 01.06.2023
Versiˇ per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electr˛nic
Pujar al principi de la pÓgina