X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'1 de juny es posa en marxa la zona blava d'estiu

parquimetres

Del dimecres 1 de juny i fins al 30 de setembre estarà vigent el període de pagament als diferents estacionaments de zona blava de Sant Pol de Mar. L'horari de pagament serà de 9 a 14h i 16 a 20h, de dilluns a diumenge (festius inclosos).

Les persones residents a la vila que portin més d'un any empadronades a Sant Pol i que facin efectiu l'impost de circulació al municipi poden obtenir l'adhesiu per poder aparcar gratuïtament a les diferents zones blaves de pagament de la vila. Per a més informació podeu clicar aquí.

Adhesius d'estacionament per a persones no residents

D'altra banda, informem a les persones que resideixen de manera temporal a Sant Pol de Mar, ja sigui de segona residència o amb contractes de lloguer vigents, o bé els seus parents i/o visitants, que poden obtenir l'adhesiu per estacionar a les zones blaves de pagament de la vila abonant una taxa de 100 euros, tal i com es recull a l'Ordenança fiscal número 14, reguladora de la taxa per l'estacionament de vehicles de tracció mecànica en les vies públiques municipals.

Es tracta d'un adhesiu vàlid per estacionar al Parc de Litoral, al carrer de la Riera, i al carrer Pau Simon, entre l'1 de juny i el 30 de setembre de l'any en curs.

Per tal de realitzar el citat tràmit, podeu enviar un correu electrònic a oacpolicia@santpol.cat. El titular del vehicle haurà de presentar còpia del permís de circulació del vehicle.

Temes relacionats
Publicació 22.05.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina