Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol celebra els dies mundials de la diversitat biològica i del medi ambient

diversitat biologica   5 juny

El 22 de maig és el Dia Mundial de la Diversitat Biològica, mentre que el 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient. Per tal de commemorar-ho, Sant Pol de Mar està preparant tota una sèrie d'activitats per prendre consciència sobre la necessitat de preservar el medi natural.

Així, des de la Regidoria de Medi Ambient s'ha programat una xerrada de cara al dijous 8 de juny per donar a conèixer el projecte de creació d'una comunitat energètica a Sant Pol que pugui generar energia per als habitatges, generar estalvi a la factura de la llum, combatre la pobresa energètica i permetent la democratització de l’energia a partir del consum d’energies renovables. La presentació es farà a les 7 de la tarda, a la sala Ainud de Lasarte.

D'altra banda, l'Ajuntament també ha preparat per al dissabte 10 de juny una descoberta dels arbres que formen part del Catàleg d'arbres monumentals de Sant Pol de Mar. Serà una sortida sense dificultat tècnica, d'unes tres hores de durada i el punt de trobada serà el pont de fusta de la Riera, a les 9 del matí. Cal portar calçat còmode, gorra i aigua.

A més, l'escola Sant Pau realitzarà diverses activitats entre el seu alumnat. Serà amb un taller sobre l'estalvi d'aigua que tindrà lloc el proper 30 de maig, i un taller sobre la pol·linització que es farà el 31 de maig. També realitzaran sortides a la platja els dies 14 i 15 de juny. Precisament, el dia 14 de juny s'aprofitarà per fer una sembra d'espècies autòctones de vegetació dunar per donar continuïtat a les sortides que ja s'han fet en el marc de l'acord de custòdia amb l'associació Natura per a la naturalització de les platges de la vila.

caminada arbres monumetals

Publicació 19.05.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina