X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Comunicat en relació a l'abocament de restes de cautxú a l'Hort de la Sole

En relació a l'abocament de materials d'origen sintètic a l'entorn de la riera de Sant Pol procedents de les obres de renovació de la gespa artificial del camp de futbol municipal, es posa en coneixement de la ciutadania que l'Ajuntament ja va detectar la irregularitat, va sol·licitar l'aixecament d'acta i va exigir la retirada de les restes de cautxú en data 2 de gener, davant del risc mediambiental que suposava.

Des d'aquella data s'ha estat reclamant a diari tant a la Direcció Facultativa de l'obra com a l'empresa adjudicatària la seva retirada immediata i la reposició de l'espai de l'Hort de la Sole, adjacents al camp de futbol, i que l'empresa ha estat utilitzant per a l'apilament de materials durant l'execució dels treballs.

A tenor de les reiterades queixes i reclamacions per part del consistori, aquest dimecres l'espai ja quedarà totalment net de residus de cautxú. Tanmateix, les obres de renovació de la gespa del camp de futbol no han finalitzat encara, atès que hi ha treballs i tasques de correcció de deficiències detectades pendents d'executar.

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar ha demanat explicacions a l'empresa responsable per la mala praxi en la gestió dels residus generats i ha obert diligències per depurar responsabilitats en el retard en la neteja de la zona afectada, alhora que s'està estudiant la possibilitat d'emprendre les accions legals oportunes.

Publicació 10.01.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina