Obrir/tancar men˙

Ajuntament de Sant Pol de Mar

NotÝcies
Obrir/tancar men˙ lateral
Els alumnes de 5Ŕ solĚliciten un NIF dins del programa CuEme

L'alumnat dels dos grups de 5è de l'escola Sant Pau de Sant Pol de Mar s'han desplaçat aquest matí a l'edifici de Ca l'Arturo per lliurar la documentació necessària per constituir-se en cooperatives. Amb el tràmit d'avui, les dues classes han sol·licitat al Consell Comarcal del Maresme l'expedició d'un NIF amb el qual podran operar com a cooperatives en el marc del Programa de Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE).

Es tracta d'un programa que fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques en el cicle superior d'educació primària de les escoles de la comarca. Durant aquest curs escolar, l'alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar amb el recolzament de la comunitat educativa, l'administració pública i altres agents socials de la seva localitat.

En el cas de l'alumnat de 5è-A, volen crear la cooperativa CooperART per a la creació i venda de productes artesanals ecològics elaborats amb materials reciclats, mentre que la classe de 5è-B crearà la cooperativa Deco-Deco, que elaborarà productes de decoració.

El següent pas a fer serà dissenyar tota l'estratègia empresarial de les seves cooperatives, distribuïnt càrrecs i responsabilitats entre els infants de cada classe per elaborar els productes que, posteriorment -cap a finals curs- posaran a la venda. En ambdós casos, destinaran una part dels beneficis obtinguts a les ONG que ells mateixos escolliran.

CuEme 5è A

CuEme 5è B
Publicaciˇ 30.11.2022
Versiˇ per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electr˛nic
Pujar al principi de la pÓgina