Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El calendari d'advent de l'Arxiu jugarà amb edificis desapareguts

calendariS’apropa el desembre i moltes institucions s’animen a proposar el seu propi calendari d’advent, cercant la interacció amb la ciutadania i fer una proposta divertida i cultural alhora.

Per quart any consecutiu, l’Arxiu Municipal de Sant Pol de Mar proposa als seguidors de les seves xarxes socials un joc sobre el patrimoni local, amb elements que combinen la història, la memòria, l’arquitectura i la fotografia, en forma de calendari d’advent.

L’edició d’enguany presenta novetats importants, ja que dóna protagonisme a edificis avui ja desapareguts. Això és possible gràcies a la col·laboració de l’Arxiu Pere Sauleda, que ha facilitat informació i fotografies per tal de dur a terme aquesta activitat.

De l’1 al 24 de desembre, l’Arxiu Municipal publicarà diàriament a les seves xarxes socials una foto d’un edifici de Sant Pol que ja no existeix. Tothom qui reconegui l’indret, podrà participar-hi, responent a través de les mateixes xarxes, i l’endemà se’n donarà la solució. El joc es podrà seguir, simultàniament, a través dels comptes de twitter, instagram i facebook de l’Arxiu Municipal.

La proposta convida a tothom a participar-hi, amb l’objectiu de fer memòria del passat i alhora reflexionar sobre la necessitat de protegir i conservar el nostre patrimoni.

Publicació 28.11.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina