X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
En marxa la renovació de la gespa del camp de futbol

Aquesta setmana s'han iniciat les tasques per a la retirada i substitució de l'antiga gespa artificial del camp de futbol municipal Sot del Bagueny de Sant Pol de Mar.

La instal·lació de la gespa es va inaugurar al maig del 2008, tenia pràcticament 15 anys i havia arribat al final de la seva vida útil. El pas del temps, juntament amb l'ús regular de les instal·lacions, havia comportat el seu deteriorament en els darrers temps i l'havien deixat en unes condicions poc aptes i segures per la pràctica esportiva.

Els treballs tenen una durada prevista d'entre 4 i 5 setmanes, i un cost de 176.516 euros. Mentre durin les tasques de retirada i instal·lació de la nova gespa artificial, els entrenaments de futbol s'han hagut de traslladar a d'altres recintes, com ara el pati de l'escola Sant Pau, així com als camps d'Arenys de Munt i Calella.

A més de la renovació de la gespa, el projecte també contempla la renovació de les xarxes de les porteries de futbol 7 i de les porteries de futbol 11, a més del marcador.

Publicació 22.11.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina