Obrir/tancar men˙

Ajuntament de Sant Pol de Mar

NotÝcies
Obrir/tancar men˙ lateral
S'obre la convocat˛ria per accedir als pisos socials d'allotjament temporal

Del 31 d'octubre al 21 de novembre del 2022 es pot entregar la sol licitud i la documentació a l' OAC de l' Ajuntament per poder accedir als habitatges disponibles que es posen a l' abast per a persones soles i famílies de màxim 4 membres en situació de risc habitacional i exclusió social.

Aquests pisos, que no pertanyen als pisos de protecció oficial que gestiona l'Oficina d'Habitatge, són pisos d'estada temporal i definida per un període d'entre 6 mesos i un any, amb possibilitat de pròrroga fins als dos anys, i amb l'acompanyament d'una educadora social per fer un pla de treball d'inclusió que permeti que aquest recurs temporal possibiliti accedir a un altre habitatge amb millors condicions.

La persona i/o família haurà de pagar un lloguer mensual pactat i fer-se càrrec també dels subministres.

Els requisits són estar empadronat al municipi en els darrers sis mesos, tenir una valoració per part de Serveis Socials, estar en situació regular al país, tenir una situació d'exclusió social habitacional (risc de perdre l'habitatge, viure en un pis sobreocupat, habitatge precari, dificultat per accedir a un lloguer propi, estar rellogat…) i tenir uns ingressos mínim que permetin pagar un lloguer social i els subministraments de llum, gas i aigua.  

Aquest recurs públic té per objectiu donar un temps i un respir perquè les persones usuàries puguin millorar la seva situació laboral i econòmica, fer un petit estalvi i poder accedir amb més garanties a un altre habitatge més definitiu i que alhora en millori la seva qualitat de vida.

Si tens dubtes sobre com accedir a aquests pisos socials d'allotjament temporal, demana cita prèvia a Serveis Socials (serveissocials@santpol.cat / 93.760.09.09 / 627.93.11.81) i t'atendrem abans del 21 de novembre.

Les sol·licituds hauran de presentar-se per escrit mitjançant la complementació del model que serà signat per l'interessat/da. 

conjuntament amb la documentació exigida a l'art. 9 del Reglament s'haurà de presentar al Registre de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar. També es podran presentar en qualsevol dels llocs que preveu l'art. 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions publiques.

La presentació de la sol·licitud de convocatòria pressuposa el coneixement i l'acceptació de les normes que la regulen, segons el Marc Legal del Reglament.

Publicaciˇ 28.10.2022
Versiˇ per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electr˛nic
Pujar al principi de la pÓgina