X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La regidoria de Benestar posa en marxa la figura del referent jove

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar s'acaba de dotar amb la nova figura del referent jove adscrit als Serveis Socials municipals, on a més de fer el seguiment dels i les joves de les families ateses pels Serveis Socials, també estarà disponible per al jovent d'entre 16 i 30 anys que resideix a Sant Pol de Mar i que necessiti un acompanyament específic, resolució de dubtes i consultes de tot tipus amb elaboració d'itineraris individualitzats (formatius, laborals o d'autonomia personal).

El servei es presta a nivell presencial de dimarts a dijous, en horari de 15 a 18 h, i s'ofereix mitjançant entrevistes personalitzades. S’ofereix també un servei de consulta anònima via WhatsApp a través del número 600 72 27 06 i que, en un màxim de 48 hores, donarà resposta a totes les consultes que es formulin en matèria de drogues, sexualitat, autoimatge, conflictes, gestió de les emocions, etc.

A més, serà l'encarregat de liderar la posada en marxa del Protocol per a la prevenció del consum de drogues i l'ús problemàtic de pantalles i de realitzar el seguiment educatiu del Programa de Mesures Alternatives. A Banda, la figura del referent jove estarà coordinat amb els dinamitzadors de l'Espai Jove i de l’àrea de Joventut.

Publicació 26.09.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina