Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Retirada de les dutxes de les platges per la prealerta de sequera

dutxesEl Pla especial de sequera estableix les mesures per mitigar o minimitzar els danys a mesura que avança la gravetat de la sequera i defineix tres escenaris (alerta, excepcionalitat i emergència) que comporten mesures de gestió cada cop més intenses, a més de la situació de normalitat i prealerta.

L'escenari actual de prealerta a la nostra zona no comporta limitacions per a les persones usuàries, però sí mesures preparatòries i correctores per intensificar l'estalvi i l'aprofitament de l'aigua d'una manera més efectiva en tots els usos.

Davant d'això, tenint en compte la situació actual de prealerta i amb l'objectiu d'estalviar consum d'aigua, l'equip de govern, a més d'apel·lar a un estalvi del consum d'aigua a les llars, ha pres la decisió de retirar les dutxes de les platges abans de la finalització de la temporada d'estiu. La retirada es realitzarà a partir d'aquest dimecres, 7 de setembre.

D'aquesta manera es pretén evitar un malbaratament d'aigua totalment prescindible, tenint en compte que l'afluència a les platges es preveu molt menor amb l'arrencada del nou curs escolar.

Publicació 06.09.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina