X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Ajuntament impulsa una campanya informativa sobre la gestió dels residus

campanya residusDes de la Regidoria de Medi Ambient es posa en marxa aquesta setmana una campanya sobre reducció de residus, amb la instal·lació de punts amb informadores ambientals que resoldran els dubtes que es plantegin sobre la correcta separació de residus, informació sobre de quins materials són els residus que es generen a casa i de quina manera podem reduir la quantitat d'envasos i d'embalatges que llencem.

En aquests punts informatius, a més, descobrirem que bona part dels residus es poden reaprofitar i la importància de reduir i reciclar els residus que generem.

També es donarà informació del servei de Deixalleria i altres recollides de residus municipals (oli de cuina, piles, residus voluminosos, etc.), a més de recollir queixes i suggeriments sobre com millorar la recollida de residus a la nostra vila de cara a la propera ampliació del servei de recollida porta a porta. Un cop recollida aquesta informació, serà facilitada als tècnics municipals i durant el mes de setembre es realitzarà una jornada informativa i de debat sobre el servei de recollida de residus.

Trobareu el punt d'informació els següents dies i hores:

  • Divendres 8 de juliol, de 17 a 20 h, a la Plaça de l'Estació.
  • Dimarts 12 de juliol, de 17 a 20 h, a la Plaça de l'Estació.
  • Dissabte 16 de juliol, d'11 a les 14 h, a la Plaça de l'Hotel.
Publicació 04.07.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina