X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Ajuntament instal·la dos mòduls d'aparcabicicletes

Amb l'objectiu de facilitar la mobilitat sostenible, la Regidoria de Seguretat i Mobilitat ha instal·lat dos mòduls d'aparcament per a 5 bicicletes cadascun. Un d'ells a la zona del camp de futbol i l'escola Sant Pau, i un altre al Parc de Can Villar, a tocar de l'institut i el pavelló. L'Ajuntament pretén així afavorir el desplaçament en bicicleta a tothom que hagi d'anar al camp de futbol, l'escola, l'institut, el pavelló i el Parc de Can Villar.

Els mòduls permeten un ràpid estacionament amb una total protecció contra les inclemències meteorològiques. En el seu interior s'hi troben uns suports per a lligar la bicicleta. L'accés al mòdul es farà a través d'una APP de descàrrega gratuïta per als usuaris. En els propers dies, i després de realitzar les proves corresponents, s'explicarà a la població com donar-se d'alta al servei d'estacionament gratuït per a bicicletes.

L'Ajuntament estudiarà l'ús d'aquests dos primers mòduls en el transcurs de l'any per valorar la instal·lació de nous. La intenció és fomentar un canvi de costums per reduir l'ús de vehicles privats particulars en els desplaçaments habituals a l'interior de Sant Pol i augmentar l'activitat física i saludable a l'espai públic. Alhora, es busca reduir la contaminació atmosfèrica i acústica del trànsit i altres molèsties ocasionades per la circulació de vehicles.

La Regidoria de Seguretat i Mobilitat es posa a disposició de tots els vilatans que tinguin idees i propostes en relació a la circulació en bicicleta i aparcaments: policia@santpol.cat

   

Publicació 29.06.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina