X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Obert el termini per apuntar-se a les vacances de l'Imserso

imsersoAquesta setmana s'ha obert el període per tramitar les inscripcions al programa de turisme de l'Imserso per a la temporada 2022-2023, destinat al col·lectiu de gent gran.

El programa està adreçat a pensionistes de jubilació dels sistema públic de pensions, o a pensionistes de viduïtat, a partir de 55 anys o més, i també a pensionistes per altres conceptes, o que siguin perceptors de prestacions o subsidis d’atur, a partir de 60 anys. També se'n poden beneficiar titulars o beneficiaris del sistema de la Seguretat Social, a partir de 65 anys, i persones espanyoles d’origen emigrant que han retornat a Espanya i són pensionistes del sistema públic de la Seguretat Social del país al qual han emigrat.

El termini de presentació a Sant Pol de Mar finalitza el 14 de juliol de 2022.

Podeu recollir les sol·licituds i tramitar-les a la Regidoria de Benestar Social i Gent Gran (Plaça Antoni Sauleda, s/n), de 9 a 14 hores. També podeu obtenir més informació trucant al 93 760 09 09.

Si desitgeu més informació sobre les modalitats de viatge, els serveis que s'hi inclouen o la previsió de preus, entre d'altres detalls, podeu accedir a aquest enllaç.

Publicació 28.06.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina