Obrir/tancar men˙

Ajuntament de Sant Pol de Mar

NotÝcies
Obrir/tancar men˙ lateral
La revetlla de Sant Joan se celebrarÓ a la Punta

Aquest 2022 tornarem a gaudir de la revetlla de Sant Joan a Sant Pol de Mar. Serà amb el ball que l'orquestra La litoral oferirà a partir de les 23.30h a la plaça de la Punta.

Abans però, tindrem l'arribada de la Flama de Canigó a la vila. Un any més, arribarà per mar a les 20.30h i se la rebrà a la platja de les Barques i, a les 9 del vespre, tindrà lloc la lectura del manifest a la plaça de la Vila.

D'altra banda, des de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar es fa una crida a celebrar la revetlla amb enteniment, sobretot pel que fa a la manipulació de material pirotècnic. En aquest sentit, recomanem fer un cop d'ull a aquestes recomanacions de seguretat.

A més, l'Ajuntament de Sant Pol ha emès un Ban d'Alcaldia que regula alguns aspectes de la celebració de la Revetlla, com ara no es poden llençar petards a menys de 15 metres de terrasses de bar i restaurants, ni a la Riera de Sant Pol.

Per l’alt risc d’incendi forestal, el llançament de coets i focs d’artifici només es podrà fer al nucli antic de la vila, delimitat per la carretera N-II, la riera de Sant Pol i la platja, quedant expressament prohibit a tota la resta del terme municipal.

revetlla st joan 22          

Publicaciˇ 13.06.2022
Versiˇ per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electr˛nic
Pujar al principi de la pÓgina