Després de dos anys d'aturada obligada per les restriccions de la pandèmia, la Mostra Gastronòmica de Sant Pol de Mar tornarà a celebrar-se aquest 2022.
Serà la 7a edició d'un esperat esdeveniment que tindrà lloc el divendres 10 i el dissabte 11 de juny, a partir de les 7 de la tarda, al Parc del Litoral.
Durant les dues jornades, totes les persones assistents podran gaudir de les diferents propostes culinàries elaborades per diversos restauradors de la vila, així com de tallers i espectacles en viu.
A continuació us detallem el programa d'activitats:
Divendres 10 de juny
- 19.00 h Acte d’inauguració amb còctel de benvinguda per a tots els assistents a càrrec de l’EUHT StPOL
- 19.15 h Tria la teva ruta per alliberar-nos dels armaris.
Activitat participativa i interactiva per visibilitzar diverses realitats de les persones LGTBIQ+
A càrrec de l’associació Enruta’t - 19.30 h Taller pràctic de batuts: cuida’t i refresca’t amb ingredients naturals!
A càrrec de Laia Duran, de FoodSapiens (places limitades, inscripció prèvia aquí) - 20.30 h Actuació musical a càrrec de Roigé (música d’autor amb elements de jazz, bossa nova, pop i folk)
- 22:15 h Actuació musical a càrrec de Last night Duet (èxits pop)
Dissabte 11 de juny
- 19.00 h Taller: xerrada-demostració de cuina inclusiva (*)
Apta per a tothom, tingui o no intoleràncies alimentàries, a càrrec d’Alàtria
Inscripcions a - 20.00 h Cata de vins a càrrec del Celler Can Roda de la DO ALELLA (*)
- 20.30 h Actuació musical a càrrec de LM Trio (versions jazz, swing i bossa)
- 21.45 h Tast de 4 mini gintònics de “Ginebra Nut de l’Empordà”(*)
Preu: 12€ (caldrà abonar l’import abans de l’inici del tast)
Inscripció prèvia a fires@santpol.cat - 22:15 h Actuació musical a càrrec de MIRATJAZZ (quintet de #HotJazz: dixie, swing i New Orleans) Altament inflamable!
(*): Aforament limitat a 30 persones prèvia inscripció fins al divendres 10, al matí a:
fires@santpol.cat o bé 15 minuts abans de l’inici de l’activitat a l’estand de l’Ajuntament en el recinte, sempre i quan hi hagi vacants.