X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Fins al 2 de juny ja es pot visitar l'exposició Controles? a Sant Pol de Mar

Aquest dimarts s'ha inaugurat l'exposició Controles? sobre els riscos del consum de substàncies estupefaents i sobre l'abús de pantalles i dispositius multimèdia, a la Sala Ainaud de Lasarte, on s'hi estarà fins el pròxim 2 de juny.

L'alcalde Albert Zanca i la regidora de Benestar i Salut, Gemma Olivé, han donat la benvinguda als alumnes de 1r d'ESO de l'Institut de Sant Pol, que han estat els primers en assistir a les sessió guiada per personal de la Diputació de Barcelona.

Aquesta proposta s'adreça a adolescents d'entre 12 i 15 anys, i a joves de 16 anys i més, però també a mares, pares, professionals i adults que desitgin informar-se dels principals riscos del consum de drogues.

L'objectiu de l'activitat és proporcionar informació sobre drogues i treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum; fomentar el bon us de les “pantalles” TIC i promoure actituds responsables entre els joves, a més de reflexionar sobre l'educació que reben a casa.

A banda de les visites guiades que es portaran a terme als matins per a l'alumnat de l'Institut de Sant Pol, també s'han organitzat visites guiades amb inscripció prèvia que es realitzaran en horari de tarda, obertes a diferents col·lectius: famílies amb menors en edat escolar dels cursos de 5è i 6è de primària, famílies amb joves de 12 a 18 anys, i adults en general.

A continuació trobareu l'enllaç als diferents formularis d'inscripció:

Publicació 24.05.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina