X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Treballs per la xarxa provisional d'abastament d'aigua al c. Abat Deàs

L'Ajuntament de Sant Pol iniciarà el dilluns 13 de desembre els treballs d'implantació d'una xarxa provisional de subministrament d'aigua potable al carrer Abat Deàs.

Aquesta actuació discorrerà tant en trams soterrats com en trams exteriors i es mantindrà activa fins a la finalització de l'execució de la nova xarxa de subministrament d'aigua en aquest carrer, que afecta els habitatges compresos entre els números 45 i 86. D'aquesta manera, s'evitaran noves averies i es garantirà el servei al veïnat fins que finalitzi el projecte de millora i renovació de la xarxa de subministrament d'aigua al carrer Abat Deàs.

Els treballs d'execució de la xarxa provisional s'allargaran una 10 dies hàbils i les afectacions que es preveuen són talls de carrer a partir de la finca número 37, amb pas exclusiu als veïns per accedir als aparcaments privats i als serveis municipals. Tanmateix es produirà un tall d'aigua, la data del qual estar per definir i que l'empresa encarregada de l'execució, AGBAR, notificarà amb la suficient antelació.

Temes relacionats
Publicació 10.12.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina