Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Primeres visites guiades al búnquer de Sant Pol

El dissabte 23 d'octubre es va realitzar la primera de les visites guiades al fortí de la platja de Can Villar. Una proposta que suposa la principal novetat dins del catàleg de rutes guiades per aquest 2021 que ofereix l'Ajuntament de Sant Pol  a través de la Regidoria de Turisme i que obre a una nova temàtica amb la qual es vol recuperar una part de la memòria històrica de la nostra vila que va deixar una bona empremta a la línia de la costa, i que segueix ben visible a través del fortí.

Es tracta d'una visita que transcorre pel litoral del poble, recorrent la primera línia de platja tot fent memòria dels fets ocorreguts durant la darrera Guerra Civil a Sant Pol i a la costa del Maresme i que se centra, principalment, en la construcció defensiva que hi ha a la platja de Can Villar.

Aquest any s'han organitzat dues sortides d'aquesta temàtica, la del dissabte passat i la que tindrà lloc el dissabte 27 de novembre, de la qual ja no en queden places lliures.

Aquelles persones que estigueu interessades a conèixer el fortí i us hagueu quedat sense plaça, podreu gaudir de les dues visites virtuals que s'han estat treballant des de Turisme i que pròximament estaran disponibles al web municipal. La primera d'elles us permetrà conèixer una mica millor el fortí i visitar-ne el seu interior, mentre que amb la segona podreu visitar la torre del campanar i pujar fins dalt de tot per admirar les vistes que ofereix un dels punts més alts del nucli antic de la vila.

Temes relacionats
Publicació 26.10.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina