Obrir/tancar men˙

Ajuntament de Sant Pol de Mar

NotÝcies
Obrir/tancar men˙ lateral
Fem de les platges de Sant Pol un lloc lliure de Covid!

Un ˙s adequat de les platges requereix de la mÓxima CO-RESPONSABILITAT de les persones usuÓries que hauran de seguir de forma rigorosa les mesures de seguretat establertes, en especial les distÓncies de seguretat i l'˙s de la mascareta d'acord amb el que hagin establert les autoritats sanitÓries en cada moment (tant a l'aire lliure com en instalĚlacions tancades). Per aquesta raˇ, us recordem aquesta sŔrie de consells per garantir que les platges de Sant Pol de Mar siguin espais lliures de Covid-19:

• No poden anar a la platja ni fer ˙s de les instalĚlacions les persones que presentin sÝmptomes o estiguin en a´llament domiciliari degut a un diagn˛stic per COVID-19, o que es trobin en perÝode de quarantena domiciliÓria per ser contacte estret d'alguna persona que hagi estat diagnosticada de COVID-19.

• En cas de patir algun sÝmptoma compatible amb la COVID19 (febre, tos, sensaciˇ de falta d'aire, malestar general, o bÚ en alguns casos mal de cap, pŔrdua del gust, fatiga, mal de coll, dolor muscular, v˛mits o diarrea) cal trucar al stelŔfons 061 (CatSalut Respon), al 012 (Consultes generals) o al 112 en cas d'emergŔncia.

• Prioritzeu l'accÚs a platges vigilades per˛ en horaris o zones de menor afluŔncia. Limiteu les hores de permanŔncia per facilitar la rotaciˇ i reduir possibles aglomeracions que impedeixin garantir les distÓncies de seguretat.

• S'ha de respectar la distÓncia de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitÓries per a la prevenciˇ de la COVID-19, i, en particular, les relatives al manteniment d'una distÓncia mÝnima de seguretat de, al menys, un metre i mig entre banyistes o grups de banyistes, tant a l'aigua com a la sorra, i tambÚ entre els objectes personals, com ara tovalloles, gandules i para-sols. Aquesta distÓncia no serÓ necessÓria entre persones convivents.

• S'han d'evitar aglomeracions. Cal evitar l'afluŔncia a platges de grups nombrosos d'usuaris. En tot cas, es recomana que els grups siguin d'un mÓxim de 10 persones, excepte en el cas de persones convivents.

• S'han d'utilitzar els lavabos respectant el lÝmit d'ocupaciˇ mÓxima d'una persona, excepte en aquells sup˛sits de persones que puguin necessitar assistŔncia, en aquest cas tambÚ es permetrÓ la utilitzaciˇ per a l'acompanyant. Han de rentar-se i desinfectar-se les mans amb freqŘŔncia.

• Cal evitar la comparticiˇ de menjar i estris de bany. En cas de ser necessari l'˙s compartit, cal desinfectar-los abans.

Temes relacionats
Publicaciˇ 28.07.2021
Versiˇ per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electr˛nic
Pujar al principi de la pÓgina