X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol se suma al programa 'Reallotgem'

Reallotgem.cat és un programa impulsat per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per llogar pisos privats buits amb l'objectiu d'allotjar-hi persones i famílies en situació d'emergència econòmica i social.

Els objectius d'aquest programa passen per destinar a lloguer social habitatges de propietat privada o apartaments, incrementar la dotació d'habitatge social per posar a disposició de les meses d'emergències i facilitar el reallotjament de les persones en situació d'emergència econòmica i social procedents de la Mesa d'emergències de Catalunya o municipal.

Amb aquest programa la ciutadania que tingui un pis per llogar el pot posar a disposició de l'Agència de l'Habitatge, organisme que gestionaria el pis i amb qui se signaria un contracte de lloguer per 5 anys i s'abonaria el pagament en una sola vegada de la renda dels primers 18 mesos del contracte i la fiança.

L'import màxim de la renda mensual dels contractes de lloguer s'ajustarà a l'índex de referència dels preus del lloguer de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i el que estableixi la la Llei 11/2020, del 18 de setembre, de mesures urgents en matèria de contenció de rendes en els contractes d'arrendament d'habitatges.

Si sou persones propietàries d'un habitatge i el voleu llogar amb finalitats socials, només cal que que us poseu en contacte amb la Regidoria de Benestar Social i us informaran amb més detall de tot el procediment a seguir.

Temes relacionats
Publicació 23.06.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina