X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Es reprenen les obres de reparació de les filtracions a la plaça Torrent Arrosser

Arrel de les darreres obres de renovació del paviment de la plaça Torrent Arrosser, ha quedat al descobert que algunes zones de la plaça no disposaven de la suficient impermeabilització. La manca de treballs de manteniment els darrers anys havia provocat unes filtracions d'aigua als locals que es troben sota la plaça.

L'obra realitzada en les darreres setmanes només contemplava el canvi del paviment, però ha posat de manifest les deficiències en la seva estructura i en el torrent. Per aquest motiu, l'Ajuntament reprén de nou les obres que consisitiran en obrir una part del paviment i arranjar les filtracions detectades. Els treballs tindran una durada aproximada de tres setmanes.

D'altra banda, la Regidoria d'Urbanisme ha encarregat la redacció del projecte executiu per iniciar les obres de rehabilitació de la xarxa de clavegueram que discorre pel Torrent Arrosser i que es troba molt deteriorada. L'Ajuntament ha sol·licitat alhora una subvenció a la Diputació de Barcelona per portar-les a terme i poder, així, executar una obra necessària des de fa molts anys.

Temes relacionats
Publicació 23.03.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina