Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
S'inicia la neteja i l'enderroc dels Banys Lluís

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar inicia aquesta setmana de manera subsidiària els treballs per netejar tota la runa, vidres i amiant de l'antic restaurant Banys Lluís, a peu de sorra de la platja de Morer. Una actuació que es porta a terme després d'haver esgotat tots els passos preceptius de reclamació davant de la Demarcación de Costas del Estado com a autoritat competent en l'àmbit de platges. 

Així, aquesta setmana s'iniciarà la retirada de vidres trencats, runa i plaques d'amiant per evitar que les partícules d'aquest es puguin estendre per la platja o enterrar a la sorra. Les tasques de neteja i retirada d'amiant les realitzarà una empresa degudament homologada i accediran a la zona d'actuació per l'avinguda del Doctor Furest i la Punta. 

Aquest dilluns ja s'ha fet el replanteig dels treballs i ara es procedirà a fer el tancament perimetral de l'espai. De cara a mitjans de setmana es farà la neteja de la sorra, amb especial cura per retirar qualsevol resta de fibrociment mitjançant un garbellat a 10cm de profunditat, el qual es realitzarà amb maquinària específica que evita que les partícules d'amiant s'enfonsin a la sorra. En els dies posteriors es farà el desamiantament de tota l'edificació i quedarà pendent l'enderroc de la construcció existent per a la restitució total de l'espai.

Temes relacionats
Publicació 22.03.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina