Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Finalitzen les obres aturades durant la Covid-19

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar ha pogut enllestir en les darreres setmanes les obres que estaven en marxa el passat mes de març i que es van haver d'aturar a causa de l'estat d'alarma, així com executar-ne d'altres que el govern municipal ja tenia previstes.

És el cas de les actuacions que s'han estat portant a terme per restituir els danys ocasionats pel temporal Glòria a la coberta del pavelló d'esports, així com de part del parquet interior. Igualment en matèria d'esports, en les darreres setmanes s'han executat els treballs a la pista esportiva de la Punta, que han consistit en la renovació i millora de tot el tancat perimetral. Malgrat que els treballs ja estan enllestits, la pista roman tancada de manera preventiva i s'està estudiant un sistema per accedir-hi amb cita prèvia.

També han finalitzat ja les obres d'adequació del mur del passeig de La Punta que la Brigada municipal ha estat portant a terme després que l'Ajuntament rescindís el contracte per incompliment a l'empresa adjudicatària de les obres.

Paral·lelament, s'han enllestit els treballs de renovació i millora de les canonades d'aigua del carrer Pau Simon, així com els de substitució de l'enllumenat del camp de futbol per focus led de baix consum energètic.

D'altra banda, l'Ajuntament també ha actuat subsidiàriament a l'antiga guingueta de La Platjola i ha enderrocat la part de la terrassa pel risc de seguretat i salubritat que presentava aquest espai. Pel que fa a la resta de la construcció de la guingueta, el seu enderroc està aturat a l'espera que finalitzi el tràmit judicial que pesa sobre aquesta.

Tanmateix, altres obres que s'han acabat d'executar en les darreres setmanes han estat el mur del cementiri, la coberta de l'Ajuntament, la neteja de tots els camins que s'inclouen en el Pla de prevenció d'incendis, així com la restitució de tancaments l'escola Sant Pau i la neteja de tots els torrents.

 

Temes relacionats
Publicació 10.07.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina