X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Neteja popular de les platges de Sant Pol

Des de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar volem fer arribar el nostre agraïment a les entitats i persones a títol individual que en les darreres hores s'han ofert voluntàries per col·laborar en les tasques de neteja de les platges de la vila i que, en alguns casos, ja han iniciat tasques de neteja.

És per això que des del consistori s'ha organitzat una matinal de neteja popular de la platja que tindrà lloc el 2 de febrer, tot esperant que passin les 'minves' o 'calmes de gener', unes reduccions del nivell del mar que es produeixen en aquesta època de l'any per l'existència d'altes pressions atmosfèriques. El punt de trobada serà la plaça Torrent Arrosser a les 10 del matí. Un cop allà ens organitzatem en grups per repartir-nos l'espai a netejar i, en acabar l'acció col·lectiva se servirà un vermut popular entre les persones participants.

Malgrat això, aquest mateix divendres ja s'instal·laran diverses saques de recollida de residus a la platja de les barques perquè aquelles persones que ho desitgin puguin anar-hi dipositant deixalles. En aquest sentit, recomanem l'ús de guants i calçat adequat per evitar possibles lesions amb elements tallants o punxants.

Des de l'Ajuntament es demana que només s'hi dipositin deixalles com ara plàstics, vidres, ferralla i altres residus, i es prega que no s'hi dipositi material de tipus orgànic com ara canyes, branques, algues ni restes vegetals, atès que aquestes no suposen cap problema més enllà de l'impacte visual que provoquen.

Les canyes, branques i arbres seran retirats més endavant pel consistori seguint criteris de sostenibilitat que vetllin per la conservació de l'ecosistema de les platges.

D'altra banda s'informa que els efectius dels Serveis Municipals estan treballant aquests dies a ple rendiment per restablir la normalitat i solucionar totes les incidències produïdes pel temporal a la via pública. Unes tasques que s'allargaran en els pròxims dies.

Temes relacionats
Publicació 24.01.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina