X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol tornarà a presenciar la Volta Ciclista a Catalunya

Enguany la cursa arribarà a la seva 99a edició i es disputarà entre el 25 i el 31 de març.
 
La Volta Ciclista de Catalunya tornarà a passar el proper dilluns, 25 de març, pel nostre municipi. Tot i que la competició tindrà una durada d'una setmana, aquesta únicament passarà per Sant Pol durant unes hores, el que comportarà afectacions puntuals de trànsit. Segons l'organització, està previst que la cursa de la primera etapa surti de Calella a les 12:00 hores per la N-II direcció Arenys de Mar, per desviar-se després cap a Arenys de Munt per realitzar tot el recorregut. D'aquesta manera, la N-II al seu pas per Sant Pol restarà tallada mitja hora abans de la sortida, des de les 11:30 fins a les 12:20 hores, aproximadament.

Afectacions final cursa

Els talls també afectaran a la tarda, quan s'efectuï el retorn cap a Calella. La cursa està prevista que arribi a Sant Pol entre les 16:30 i les 17:00 hores, per finalitzar després el seu recorregut a la població veïna de Calella. Durant aquesta mitja hora,  participants de la Volta vindran de Sant Cebrià de Vallalta per la carretera BV-5128 fins a Sant Pol de Mar. Un cop arribin al municipi, giraran a la rotonda on conflueixen les 4 carreteres (davant de l'Escola Sant Pau) per agafar la carretera B-603 i realitzar la tornada per la N-II fins a Calella. Els accessos restaran tallats al trànsit una hora abans que passi la Volta, és a dir, a partir de les 15:30 hores.

Per aquest motiu, i durant aquest interval de temps, no es podrà accedir amb cotxe a l'estacionament de l'Escola Sant Pau. Els vehicles que baixin per la carretera vella des de la zona dels Garrofers seran dirigits cap al Parc del Litoral per a que puguin estacionar-se. Així mateix, aquells que vinguin des de la sortida de l'autopista C-32 o la carretera N-II es trobaran el trànsit tallat. De la mateixa manera, les línies d'autobús que passen per Sant Pol (603, 614 i 627) també patiran afectacions en el seu horari regular. Consulteu les modificacions en aquest enllaç.

No obstant, l'organització de la cursa marcarà l'horari exacte, el qual pot patir variacions el mateix dia de la competició. L'Ajuntament de Sant Pol demana a la ciutadania de Sant Pol comprensió pels inconvenients que aquest esdeveniment pugui ocasionar i us convida a gaudir de la cursa.

Per a més informació:  https://www.voltacatalunya.cat/ca/l-etapa-1
 

Temes relacionats
Publicació 19.03.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina