X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Inscripcions obertes per visitar les Illes Medes i Pals  

El proper 3 d'octubre es realitzarà una sortida que permetrà conèixer aquest indret amb catamarà.
 
Com ja és habitual, la Regidoria de Dinamització de la Gent Gran de l'Ajuntament de Sant Pol ofereix la possibilitat d'inscriure's a excursions per visitar el territori català. En aquest cas, el viatge està programat per explorar el municipi medieval de Pals i les Illes Medes, un paratge idíl·lic que destaca pel seu encant durant aquesta època de l'any.
 
La sortida tindrà lloc el proper dimecres 3 d'octubre des de la Sènia a un quart de 10 del matí i el trajecte s'allargarà fins arribar a l'Estartit, on està previst que comenci el circuit a les Illes Medes amb el catamarà Nautilus, que compta amb finestres submergides.  Un creuer submarí per la Reserva Natural de les Illes Medes i la costa del massís del Montgrí, passant per la punta de la Barra, punta Salines, cap d'Utrera, cala Pedrosa i la famosa roca Foradada. Els vaixells Nautilus van ser pioners a mostrar el fons del mar de les Illes Medes, un espai protegit per la riquesa del seu ecosistema i la seva flora i fauna.
 
Història i art palsenc
 
En finalitzar el recorregut, tothom qui realitzi l'excursió es dirigirà cap a la població gironina de Pals, famosa pel seu patrimoni artístic. En aquest indret tindrà lloc el dinar que s'inclou en el preu de la sortida, on es servirà un menú amb un primer, un segon, postres i beguda. Tot i que després de l'àpat es disposarà temps lliure en aquesta població empordanesa, el visitant podrà passejar pel seu recinte emmurallat i percebre el pas del temps observant les seves pedres. Trobareu combinats en perfecta harmonia l'estil romànic, el gòtic i el barroc, palesos en els delicats treballs que feien els antics mestres picapedrers i ferrers.
 
Si teniu interès en formar part d'aquesta la sortida, només cal que reserveu la vostra plaça per un preu de 40€. Us podeu dirigir a l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament de Sant Pol abans del proper dimarts 25 de setembre i confirmar la vostra assistència. Les places són limitades.

Publicació 27.08.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina