X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Regidoria de Promoció Econòmica proposa un cicle de tallers formatius per a persones empresàries i emprenedores

La formació consta de tres cursos que milloraran el model de negoci i l'estratègia comercial per a la captació de clients.
 
L'Ajuntament de Sant Pol va aprovar recentment un conveni de col·laboració amb els Ajuntaments de Tordera, Canet, Calella i Pineda, que li permetrà prestar serveis a l'emprenedoria i a les empreses locals. Atès que els Ajuntaments citats disposen d'un Centre Local de Serveis a les Empreses (CLSE), a diferència de Sant Pol de Mar i Sant Cebrià, aquests podran satisfer les necessitats que presenti la ciutadania de la nostra població en aquest  sentit.

En aquesta ocasió, el teixit empresarial té al seu abast 3 tallers amb els que es podran treballar diferents aspectes del negoci. El primer tractarà sobre l'evolució de les idees pensant en clau de model de negoci, una formació que es realitzarà en dos dies en horari de matí i que serà impartit per un professor i expert en emprenedoria, innovació, gestió star-up i model de negoci, Jordi Puigdellívol.

El segon curs anirà a càrrec d'Eulàlia Balañà, experta en creació i consolidació d'empreses, que indicarà a l'alumnat inscrit com posar preus als productes o serveis que ofereixen al seu negoci. El tercer i darrer d'aquests cursos, donarà les claus per aconseguir els primers clients. Serà al mes de juny, es desenvoluparà durant una sessió de 6 hores (de 15 a 21 hores) i serà facilitat per la consultora experta en màrqueting, vendes, negociació i gestió del canvi, Mònica Mendoza.

Per accedir-hi, només cal que demaneu cita contactant amb la Regidoria de Promoció  Econòmica de l'Ajuntament de Sant Pol en el seu horari habitual d'atenció al públic: de 9 del matí a 14 hores, de dilluns a divendres. Les inscripcions són gratuïtes i el desenvolupament de les sessions tindrà lloc al Centre Cívic i Cultural Vil·la Flora de Canet de Mar.

Amb aquest projecte mancomunat i subvencionat per la Diputació de Barcelona, es vol oferir acompanyament a les persones emprenedores i empresàries en la gestació, creació, posada en marxa i consolidació d'activitats econòmiques, amb l'objectiu de desenvolupar el teixit empresarial del territori. Tot amb un objectiu comú: contribuir a generar empreses innovadores i competitives.

Publicació 07.05.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina